Extra spatiu de depozitare pentru dormitor

24 februarie 2015 , 1424 afisari

Aceasta tablie de pat-biblioteca este modul ideal prin care puteti adauga un spatiu de depozitare suplimentar intr-un dormitor mic, fara a cheltui multi bani. In acest mod, oferiti si o schimbare de look in dormitor.

Mini biblioteca ofera spatiu suficient pentru depozitarea cartilor preferate, dar si a altor obiecte pe care vreti sau este necesar sa le aveti in preajma. Piesa de mobilier are design atractiv si compartimentare practica: cinci zone separate de depozitare, o zona pentru ceasul desteptator si o gaura pentru cabluri.

Tablia este realizata din lemn compozit rezistent, cu design clasic, dar simplu, care o face integrabila in mai multe tipuri de amenajari. Cei interesati o pot achizitiona de pe site-ul www.amazon.com, unde este disponibila in cinci variante de finisaj: chocolate, white wash, blueberry wash, royal cherry, blueberry.

O solutie viabila o reprezinta realizarea unui model similar pe comanda, in aceeasi nuanta cu a mobilierului. In cazul in care nu gasiti nuanta potrivita, vopsiti tablia in culoarea dorita.

Loading...

Comentarii

Newsletter