85 de modele de mobilier pentru living

26 mai 2016 , 3939 afisari

Dacă preferi un living cu look contemporan, atunci mobilierul de depozitare cu design curat şi simplu este esenţial.

Citește si: Mobilier pentru spaţii mici

Unităţile de mobilier montate în perete reprezintă o soluţie foarte bună atunci când vrei să salvezi spaţiu la sol. Mobilierul modular este foarte versatil şi îţi permite să aranjezi corpurile de mobilier în nenumărate moduri. În plus, poţi să modifici poziţia unităţilor de fiecare dată când reamenajezi, astfel încât să ofere senzaţia de nou. Altfel spus, este un mod simplu de a alunga monotonia din decor.

Bine de ştiut!

Citește si: Scaunul ataşabil - o soluţie ingenioasă pentru prichindei

Corpurile de mobilier cu uşi într-o altă culoare (de exemplu, o culoare contrastantă cu cea a mobilierului) poate crea un look interesant în camera de zi.

Piesele de mobilier cu finisaje diferite (de pildă, mate şi lucioase) sunt o modalitate simplă de a obţine un decor dinamic.

Citește si: Măsuţă de cafea modernă cu sertare

Prin adăugarea la ansamblul de mobilier a unui corp de mobilier separat, vei obţine un loc de studiu şic sau un birou ocazional.

Unităţile de depozitare cu forme diferite oferă mai multe opţiuni decorative pe peretele unei camere.  

Citește si: Cum sa personalizezi decorul cu piese de mobilier originale

Dacă mobilierul este în tonuri neutre, poate fi creat un fundal colorat prin vopsirea peretelui suport într-o culoare puternică. Se va obţine un contrast cromatic interesant, care va adăuga valoare la designul încăperii.

Un ansamblu de mobilier în trei culori are efect decorativ, dar şi un impact vizual puternic.

Citește si: Pat supraetajat pentru spatii mici

Mobilierul 2 în 1 reprezintă una dintre cele mai practice soluţii pentru living. Prin adăugarea unor rafturi la mobilierul de tv vei obţine şi o mică bibliotecă.

Într-un living cu design simplu, poţi obţine un decor sofisticat alegând piese de mobilier cu forme şi mărimi diferite.

Pentru idei şi inspiraţie, ţi-am pregătit în galeria foto o selecţie de mobilier de la Colombini Casa. Spor la amenajat!

Sursa foto: www.home-designing.com

Loading...

Comentarii