10 comode pentru dormitor si living

24 aprilie 2013 , 2376 afisari

Comodele nu sunt doar estetice, ci si practice. In functie de cerintele voastre, ele au trei sau cinci sertare, destul de incapatoare incat sa satisfaca nevoile de depozitare ale beneficiarilor. De asemenea, aceste piese de mobilier sunt stabile, rezistente si va puteti baza pe ele atunci cand vine vorba de sustinerea altor lucruri, precum un televizor sau diferite accesorii, incepand cu o veioza, carti sau bijuterii.

Comodele sunt si foarte ofertante din punct de vedere al design-ului. Un model simplu, intr-o singura culoare, poate fi transformat in felurite moduri, astfel incat sa se integreze in decor. In cazul in care nu achizitionati o comoda „de-a gata”, design-ul sau poate fi imbunatatit cu trucurile pe care vi le oferim in randurile ce urmeaza:

- sa incepem cu ceea ce este mai usor de realizat, si anume cu vopseaua. Cu ajutorul unei singure culori sau a mai multor, comoda voastra poate deveni un adevarat curcubeu. Vopsiti, de exemplu, sertarele in culori diferite sau in nuante de la deschis la inchis (sau invers)  ale aceleiasi culori pentru a crea un efect in degrade.

- ramanem tot la vopsea, dar mai adaugam un sablon. Folosindu-va de acesta, puteti realiza foarte usor modele geometrice precum cele din imagine. Astfel, comoda devine un element decorativ potrivit intr-un interior modern sau chiar retro, in functie de culorile folosite, dar si de formele sablonului.

- tapetul este un alt finisaj ideal pentru decorarea comodei. Si in acest caz, sertarele sunt candidatele perfecte la rubrica de „infrumusetare”. De exemplu, un model floral, aplicat fie pe toate sertarele, fie aleatoriu, transmite ideea de primavara, feminitate si romantism.

Per total, daca sunteti meticulosi, puteti realiza lucruri foarte frumoase, combinand toate cele de mai sus. Mai aveti nevoie doar de imaginatie si va veti bucura de o comoda cat se poate de personalizata. 

Loading...

Comentarii

Newsletter