Idei amenajare: Living Outdoor!

09 mai 2013 , 1189 afisari

Va propunem deci, sa fiti pregatiti din timp si incercati chiar si cu un buget redus sa redecorati putin living-ul, balconul, terasa sau gradina – pentru cei mai norocosi dintre noi. Iata cateva din ideile noastre:

• Deoarece stim ca una dintre cele mai pure si frumoase bucurii ale verii o reprezinta servirea mesei in aer liber, alegeti pentru aceste momente accesorii si vesela colorate, florale care sa te imbie la voie-buna.

• Adauga un buchet proaspat de flori de gradina, ca si punct central al fiecarei mese si in fiecare coltisor. Vei obtine o atmosfera romantica si usor sensibila.

• Lasa-te inspirat de natura! Accentueaza decorul cu piese fanteziste, neconventionale, inspirate din mediul tau cum ar fi de exemplu o colivie candelabru. Sau, poti imprastia peste tot felinare si sfesnice care sa te ajute sa creezi o atmosfera tainca si privata.

• Tine minte ca vara trebuie sa reprezinta in egala masura bucurie si relaxare iar mobilierul folosit trebuie sa reflecte aceste doua sentimente.

• In final, oricat de mult ati iubi vara, sa nu uitati ca cine va indragi mai mult aceste decorari: copii din viata voastra! Astfel fiti distractivi, amuzanti si relaxati-va, orice ar fi, se poate spala la masina deoarece a-ti folosit huse detasabile si usor de curatat.

Bucurati-va din plin de aceasta vara si profitati la maxim de bucuriile vietii. Iar daca ideile noastre v-au convins, va asteptam in magazin cu cele mai reprezentative accesorii decorative.

Material realizat de Design Boutique

Loading...

Comentarii

Newsletter