“Grass Lamp”, lampa inedita cu iarba, creatie Marko Vuckovic

18 iunie 2014 , 1247 afisari

In ansamblul oricarui birou, apartament sau casa, un pic de verde al naturii poate sa transforme intreg spatiul intr-o oaza superba. Designerul Marko Vuckovic a creat un obiect neted hidroponic cu lumina, care amesteca stilul de design modernist cu plante reale.

Iarba este plantanta intr-un mediu in care poate creste si este hranita cu solutii minerale. De asemenea, deasupra ei se afla un cadran care ii ofera lumina.

Obiectul este facut din materiale usoare de PVC, cu pereti subtiri si cu spatiu pentru pamant, apa si desigur, pentru iarba.

Conceptul a fost gandit de Marko Vuckovic in asa fel incat obiectul sa ofere caldura mediului dintr-o incapere, prin combinatia de design modern cu elemente naturale vii.

“Grass Lamp” este un obiect frumos, cu un aspect inedit si creativ, dar mai mult decat atat, da viata oricarei incaperi si purifica aerul.

Marko Vuckovic combina gradinaritul cu decorul interior, pentru a crea o atmosfera eleganta si confortabila in orice camera. Lampa vine in mai multe modele si poata fi montata pe perete, agatata de tavan sau poate sa stea si singura, amplasata oriunde in casa.

Chiar daca acestgen de lampi sunt destul de mari, sunt totodata discrete. Asta datorita designului modern pe care l-a adoptat creatorul.

Vuckovic a terminat facultatea la Universitatea Politehnica din Belgrad si a castigat deja o multime de premii pentru munca sa, printre care si premiul I pentru cel mai bun desen, in Berlin, de la Fundatia Bosch, 2009.

In galerie gasesti modelele de lampa cu iarba, create de Marko Vuckovic.

Comentarii

Newsletter