Picturi pe pereti

28 septembrie 2011 , 2497 afisari

 „Nebunia cu pictatul peretilor a inceput oarecum de curand... Nu cred ca s-au implinit doi ani de cand am mazgalit primul perete. Tin minte ca ma aflam intr-o gradinita si ca mi-am spus ca trebuie sa-i dau putina culoare, dupa care totul s-a desfasurat cu o viteza naucitoare. Au inceput sa apara tot mai multe cereri pentru pictat gradinite, scoli, camine, restaurante, cafenele, pensiuni, case, camere de copii. Si pentru ca lista tot continua, intr-o zi, m-am hotarat! Am renuntat la jobul meu, ca sa fac ceva ce-mi place si sa acord mai mult timp pictatului. Merita ca, macar o data in viata, sa renunti la ceva pentru a face altceva drag sufletului tau. Asadar, comenzile soseau, iar pictatul peretilor a inceput sa imi ocupe din ce in ce mai mult timp. Mi-am facut un cont pe facebook cu numele Pictez Pereti si un blog cu acelasi nume (www.pictezpereti.wordpress.com), iar in scurt timp am devenit “fata cu pictez pereti”. Sunt convinsa ca exista zeci de tineri poate de sute de ori mai talentati ca mine la pictat, insa eu am fost un pic mai insistenta si am dorit sa ma promovez cu orice pret. Preferam sa reduc costurile, sa pictez in plus, dar niciodata sa nu termin de pictat pana clientul nu era multumit. Asta a fost CV-ul meu.

Merg oriunde in tara unde sunt lucrari. Cu trei bagaje dupa mine, ma plimb de colo-colo, oriunde sunt solicitata. Meseria asta are atatea satisfactii, incat nu am cum sa nu o iubesc.”

Roxana Cernea – Pictez Pereti

S-a nascut la Targoviste, pe 24 august 1988.
Nu are studii de profil, a terminat Facultatea de Litere, dar a urmat, pe parcursul liceului, Scoala Populara de Arte din Targoviste.


„Pictez doar pe muzica. Altfel nu se duce pensula pe niciun fel de zid, nu vrea, se poticneste.” „Este minunat sa mergi la munca cu zambetul pe buze si sa pleci tot asa... Printre culori ma simt cel mai bine.”
www.pictezpereti.wordpress.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter