Pictorul Bogdan Mihai Radu lansează colecția de mini-tablouri “Bijuterii de primăvară”

17 februarie 2013 , 1447 afisari

Vis de primavara, Irisi, Flori de Martie, Optimism, Cap de primavara sunt doar cateva dintre titlurile tablourilor realizate de pictor. Nuante calde precum oranj, roz, ivoire, liliachiu, rosu corai, bej, dar si cele de verde crud sau indigo se intalnesc intr-un joc al texturilor si amestecurilor fine. Florile pictate de artist pe panze miniaturale sunt incadrate in rame elegante si rafinate realizate in nuante naturale, dar si vibrante precum cele de auriu.

In Transilvania, zona Sibiului, de unde provin, martisoarele, simbol al venirii primaverii sunt atarnate de usi, ferestre pentru a alunga spiritele rele. In copilarie, cel mai adesea snurul bicolor era legat de o floare sau ramura de copac, de aceea m-am gandit la o colectie speciala dedicata acestei ocazii. Diferenta este insa ca florile pe panza, atarnate pe perete vor fi un talisman care va purta mereu noroc celui care il detine” a declarat pictorul Bogdan Mihai Radu.

Colectia limitata “Bijuterii de primavara” este alcatuita din 20 tablouri de dimensiuni ce variaza intre 5/5 cm, 7/7 cm si 10/10 cm, costul este de 500 ron/bucata si sunt disponibile la comanda, incepand cu luna martie.

Despre Bogdan Mihai Radu

Cu peste 20 de expozitii personale in ultimii 10 ani in principalele orase culturale din tara precum Sibiu, Bucuresti sau Sinaia, Bogdan Mihai Radu a inceput cariera artistica la inceputul anilor 2000. Contaminat de naturaletea si dezinvoltura copiilor si incantat de ameliorarea vizibila a starii lor de sanatate, sub efectul miraculos al culorilor devine preocupat de arta - terapie, specializarea sa.

http://www.bogdanmihairadu.com
https://www.facebook.com/bogdan.mihai.radu  

 

 

 

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter