Decoratiuni personalizate prin pictura

21 octombrie 2010 , 721 afisari

Asa denumesc proiectul lor cele doua tinere artiste, Irina si Iulia, care si picteaza aproape tot ce se poate picta: obiecte decorative sau practice, pereti, materiale textile si, fireste, tablouri. Ele sunt de parere ca Roro–studio este o dovada in plus ca lumea noastra - a betoanelor, a trendurilor sezoniere si a reproducerilor mecanice poate fi imbogatita cu ceva stropi de culoare, suflet si originalitate.

Roro-studio este un proiect tanar si ambitios, care se va dezvolta printr-o reteta miraculoasa al carei ingredient secret este credinta ca visele se implinesc daca iti doresti foarte mult. Oricine ar privi ineditele roro-creatii ar putea crede ca preturile acestora sunt destul de mari, insa te vei convinge repede ca produse pot fi achizitionate la preturi accesibile, pentru ca Roro-studio pune mare accent pe iubitorii de arta si doresc ca acestia sa se bucure de obiectele facute de ele cu atata drag.

Artistele se ocupa personal ca fiecare produs sa fie ambalat si livrat clientului in cele mai bune conditii, deoarece deschiderea fata de clienti si fata de orice persoana care doreste sa cunoasca Roro-studio, este atitudinea fireasca a celor doua creatoare.

Poti descoperi accesoriile decorative, tablourile si pictura murala pe care le realizeaza pe site-ul www.roro-studio.ro.

Comentarii

Newsletter