Decorarea mesei de Paste in timp record

29 aprilie 2016 , 2354 afisari

Sarbatoarea Pastelui este precedata de multe pregatiri cum ar fi curatenia, decorarea casei si pregatirea mesei pascale. Daca ai ramas cu toate aceste activitati pe ultima suta de metri, iti oferim cateva sfaturi pentru o decorare... last minute.

Citește si: Masa de Paste in stil traditional romanesc

Ca sa nu mai alergi prin magazine dupa decoratiuni si accesorii pentru masa, foloseste-te de lucruri pe care le ai deja, chiar daca sunt vechi. Abordeaza un stil care sa-ti permita acest lucru, cum ar fi stilul vintage.

Desi multi tind sa il evite, stilul vintage este ofertant din punct de vedere decorativ si implica investitii 0 sau foarte mici deoarece iti permite sa utilizezi multe obiecte vechi: vase, tacamuri, accesorii pentru masa etc. Sarbatoarea Pastelui este un bun moment de a le face utile.

Daca detii vase cu aspect antichizat si textile in culori pastelate, poti decora foarte usor masa de Paste in stil vintage. Cu ajutorul unor elemente de decor atent alese, vei face minuni in decor. De exemplu, un platou din inox sau metal, un set de tacamuri din argint si cateva decoratiuni cu aspect patinat sunt suficiente pentru a da un aer vintage masei pascale. Sfatul nostru este sa mizezi pe obiecte cu aspect patinat sau intr-o cromatica pastelata, care sa te introduca in vremurile de altadata.

Decoratiunile pot fi inlocuite cu cateva lumanari si vaze sau borcane umplute cu flori proaspete. Nu costa nimic, iar efectul decorativ este garantat.

Sursa foto: www.pinterest.com

Loading...

Comentarii