Proiect de casă de vacanţă: P + M, 54 de mp

01 iunie 2016 , 1799 afisari

Dacă intenţionezi să-ţi construieşti o locuinţă de vacanţă, trebuie să te gândeşti în primul rând la locaţie şi la integrarea cât mai armonioasă a casei în peisajul natural.

Citește si: O casa mare in regim P+M, dar practica si „de bun simt”

Având în vedere că este o reşedinţă de sezon, mărimea casei nu este atât de importantă, cât modul în care o construieşti şi vedereile pe care le oferă. De exemplu, o casă cu orientare bună şi ferestre mari sau pereţi din sticlă îţi va permite să admiri priveliştea din interior.

Acest proiect de casă satisface cu brio cerinţele de mai sus. În plus, având un design compact, casa poate fi construită pe un lot îngust, cu buget mic. Cu alte cuvinte, reprezintă o soluţie economică din ambele puncte de vedere (teren şi materiale de construcţii).

Chiar dacă este redus la aspectele esenţiale, interiorul se compune din două etaje, cu tavane înalte, arcuite, şi spaţii generoase. Peretele din sticlă şi ferestrele maximizează toate unghiurile, oferă vederi largi şi inundă camera cu lumină naturală. Mansarda, care găzduieşte zona de noapte, prezintă aproximativ aceleaşi caracteristici.

Citește si: Vila mare din lemn cu interior modern si accente rustice

Casa are acoperiş triunghiular şi finisaje exterioare din lemn, care o integrează foarte bine în peisajul natural. Acest plan a fost gândit pentru o casă de vacanţă, dar la fel de bine poate fi utilizată ca reşedinţă permanentă.

Detalii tehnice:

Suprafaţă totală: 54,06 mp

Citește si: Proiect de casă cu mansardă: suprafața utilă 174.29 mp

Etaje: P + 1

Dormitoare: 1

Băi: 1

Citește si: Proiect de casă la parter: suprafața utilă 136.63 mp

Garaje: 0

Pentru mai multe informaţii accesează www.theplancollection.com

Loading...

Comentarii

Newsletter