Cipsuri de cartofi la microunde

05 octombrie 2009 , 3088 afisari

Metoda de a realiza  acesti cartofi, este foarte usoara si eficienta.

Cartofii taiati in felii subtiri cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, se aseaza intr-un singur strat,  pe o tava. Se introduce in cuptorul cu microunde. Timpul de pregatire pentru fiecare parte este de trei minute.

Chipsurile preparate astfel sunt surprinzator de corocante si usor plisate pe margini, chiar au aspect comercial.

Aroma dulce a cartofilor, fac din acestia un aperitiv delicios astfel incat nu mai este nevoie sa adaugati ulei de masline si sare.

Pentru a fii siguri ca vor iesi cei mai buni cartofi prajiti, ar fi bine sa stati cu ochii pe ei, acestia pot trece foarte repede de la galben auriu, la maro si chiar negru, semn ca s-au ars.

In cazul in care unii dintre ei incep sa-si schimbe culoarea in maro, dar nu dau semne ca s-au facut asa cum trebuie sa arate un chips cumparat, ar fi bine ca in continuare sa setati cuptorul la 1 minut, perioada de prajire cu programul cel mai slab.

Chipsurile recomandate de noi au nevoie de doar doua runde de prajire:  trei minute un program cu grad ridicat de preparare si trei minute la un nivel scazut.

Daca sunteti fanii sosurilor, va recomandam iaurt sau smantana cu usturoi, foarte usor de facut. Pisati usturoiul ca pentru mujdei, puneti putina sare si delicat dupa gust si adaugati doua linguri sanatoase de iaurt sau smantana.

Sa aveti pofta.

Loading...

Comentarii

Newsletter