Alege soluțiile de încălzire perfect adaptate bugetului tău!

14 octombrie 2016 , 744 afisari

Ultima lună de toamnă este cel mai bun moment să alegem sistemele de încălzire ce reduc substanțial costul facturilor de utilități din perioada rece.

Citește si: (P) Soluții inteligente pentru mese delicioase și sănătoase

Iar cum meșterii precauţi aleg întotdeauna cele mai bune soluții, Brico Dépôt a pregătit o gamă esențială de produse pentru încălzire, dar și unelte electroportative, obiecte sanitare, articole de grădină și bucătării.

Soluții de încălzire la prețuri imbatabile

Îți dorești un sistem ce-ți asigură temperatura optimă în camera preferată? Elementele surpriză din această perioadă sunt centralele pe gaz cu pompă modulantă și kit de evacuare inclus, ce îți oferă momente de relaxare după o zi de lucru pe șantier.

Alege în perioada 15 octombrie - 3 noiembrie, din gama de încălzire, produsul ce răspunde imediat cerințelor tale: convector 1500W, echipat cu mânere, funcție de ventilație și termostat reglabil, radiator ulei cu protecție la supraîncălzire sau aerotermă ce dispune de control automat al temperaturii.

Citește si: (P) Grupul Floria lansează prima sa florărie din cadrul unui mall, în AFI Cotroceni

Completează cu fereastra PVC albă cu sticlă termoizolatoare şi coeficient redus de transfer fonic la Stop Preț și vei avea o casă perfect echipată pentru iarnă.

Treci la pasul următor și plantează în grădină cele mai bune soiuri de pomi și arbuști fructiferi, butași de struguri de masă și de vin. Cu ajutorul uneltelor - burghiu manual de plantat, greblă pentru frunze și foarfecă pentru crengi - curtea va fi pregătită pentru sezonul următor.

Brico Dépôt dă viață proiectelor tale indiferent de complexitatea lor. Gama noastră de unelte electroportative dedicate profesioniștilor, te ajută să-ți duci munca la bun sfârșit, în casă sau grădină. Până pe 3 noiembrie găsești la Stop Preț unelte electroportative marca Stanley - fierăstrău circular de mână de 1600W, maşină de înşurubat de 18V, set de electrozi rutilici şi valiză de transport - cu garanţie de 2 ani.

Citește si: (P) CRIMA DIN STRADA LOURCINE vă aşteaptă la Atelier, în regia lui Felix Alexa!

Soluții de finanțare adaptate proiectelor bine planificate

Dacă necesarul de materiale pentru amenajarea casei depășește bugetul propus, mergi la biroul BRICOCREDIT, aplică pentru una dintre soluțiile de finanțare  dezvoltate în colaborare cu partenerii noștri și vei beneficia de 10 rate cu dobândă 0%  prin cardurile de credit BRD Finance, MasterCard și CardAvantaj şi 7 - 24 rate cu 1% cost lunar prin cardul EuroLine, pentru cumpărături de peste 500 lei, direct la casele de marcat.

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, două în Portugalia și 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții. Pentru mai multe informații: http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania

Citește si: (P) Narcisa Suciu revine în ţară pentru concertul Alexandrei Uşurelu de la TNB

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher deţine, de asemenea, şi o parte a brandului Koçtaș din Turcia. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/

Oferta Brico Dépôt România

12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări, dintre care 10.500 prezente în Catalog 2016

Citește si: 8 videoclipuri muzicale dedicate iubitorilor de arhitectură

Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor
Disponibilitatea produselor
Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt
Deschis de luni până sâmbătă de la orele 08:00 - 21:00 şi duminică de la 08:00 - 20:00
Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii

 

Loading...

Comentarii