Cum poti decora casa cu rame foto

04 mai 2015 , 1742 afisari

Ramele foto cu chipurile celor dragi sau cu amintirile de vacanta pot completa si insufleti orice spatiu. Chiar si imaginea baii sau holului de la intrare poate fi schimbata radical cu ajutorul ramelor foto.

Decorarea casei cu rame foto are si o serie de avantaje deloc de neglijat. Ramele sunt relativ ieftine, actiunea de inramare si fixare in perete sau pe un suport este usoara, iar efectul decorativ este puternic.

Citeste si: Decoreaza peretii cu ajutorul fotografiilor de familie

Ramele foto sunt disponibile intr-o gama variata de materiale, modele si culori. Chiar si in privinta stilului, puteti gasi diversitate: clasice, rustice, vintage (cu aspect patinat), moderne. Prin urmare, indiferent de tipul amenajarii, veti putea gasi rame in ton.

Citeste si: 10 idei cool de decorare a rafturilor

Batai de cap pot aparea in ceea ce priveste modalitatea de combinarea a ramelor (in cazul in care doriti un melanj de rame). Daca va doriti o galerie foto armonioasa, este indicat sa alegeti acelasi model de rame. Dimpotriva, daca va doriti o amenajarea atipica, puteti combina mai multe tipuri de rame (diferite culori, forme sau dimensiuni).

Citeste si: Solutii decorative pentru pereti

In ceea ce priveste modalitatea de prindere, puteti alege una din cele doua variante: banda dublu-adeziva sau suportul fix (cui, agatatoare etc.).

Daca nu aveti inclinatii estetice sau ochiul format pentru o distribuire armonioasa a ramelor foto intr-o incapere, va puteti inspira din galeria foto. Succes!

 

Loading...

Comentarii

Newsletter