Masa care imita adancurile oceanului

04 august 2014 , 1269 afisari

Cu multe straturi de sticla suprapuse si bucati de lemn, Duffy London a construit masa Abyss, care este o replica a adancurilor dramatice ale unui ocean indigo. Designul creeaza o sectiune transversala geologica a marii, completand masa ca pe un model tridimensional al unei harti geologice.

“Ma uitam in niste foi de sticla groasa la fabrica de sticla a producatorului meu si am observant cum materialul se intuneca cu cat adaugau mai multe straturi, in acelasi fel in care marea se intuneca pe masura ce se adanceste”, descrie designerul Cristopher Duffy, “Am vrut sa folosesc acelasi efect pentru a replica o parte reala din fundul marii Pamantului. La fel ca si cum o putere mitica ar fi ridicat un dreptunghi perfect direct din scoarta terestra pentru a o folosi pe post de ornament personal”.

Traditional din perspectiva esteticii de design a studioului lui Christopher Duffy, acest obiect de mobilier este in acelasi timp un motiv de conversatie, un obiect complet functional si util si o piesa de decor foarte speciala si frumoasa.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter