Amenajari Interioare

Tu stii cat de mult te poate ajuta un aspirator robot?

Tehnologia, atunci cand vine vorba de aparatele pe care le putem folosi pentru a obtine si a mentine curatenia in casa, a avansat foarte mult, iar pe piata au inceput sa apara modele din ce in ce mai interesante si care ne pot ajuta din ce in ce mai mult, fara ca noi sa depunem un efort considerabil. Ca o alternativa la aspiratorul clasic avem aspiratorul robot, cel care a reusit sa devina din ce in ce mai cautat in ultimii ani, mai ales de cand  preturile au inceput sa devina din ce in ce mai asezate.

In prezent poti gasi in magazinele din Romania un aspirator robot ale carui preturi sa porneasca de la 400 lei, putand ajunge chiar si la peste 1.500 lei, in functie de tehnologiile pe care le primim la pachet, brand, caracteristici si functii care sunt puse la dispozitie. Este evident ca daca vrei sa te poti bucura la maxim de un astfel de aparat e recomandat sa iti indrepti atentia catre un model potent, care are si un pret ceva mai ridicat. Dar inclusiv aspiratoarele robot mai ieftine pot fi suficient de eficiente si au reusit sa isi dovedeasca utilitatea in timp. Trebuie doar sa stii cum sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine.

Din moment ce un aspirator robot este creat special pentru ca tu sa ai liniste si sa nu te mai preocupe atat de mult curatenia, deoarece el va face totul singur, e bine sa te asiguri ca din punct de vedere al design-ului acesta este suficient de mic astfel incat sa poata curata chiar si in cele mai mici colturi praful. De asemenea, trebuie sa ai in vedere ca pe margine sa existe bare de protectie dintr-un cauciuc moale, pentru ca nu iti doresti ca mobila sa iti fie deteriorata, nu-i asa?

Exista modele foarte variate de aspiratoare robot. Unele mai dotate si avansate din punct de vedere tehnologic sunt capabile sa faca toata treaba de unele singure. La inceput vor crea o harta a locuintei tale, iar mai apoi va stii exact ce si unde sa aspire. Diferitii senzori din dotarea sa il vor ajuta sa isi dea seama daca pe o anumita suprafata trebuie sau nu se insiste (de exemplu daca este foarte mult praf), precum si sa ocoleasca zonele cu obiecte sensibile din casa ta (acest lucru il poti seta chiar tu).

Un aspirator robot modern va fi capabil sa isi dea singur seama atunci cand ramane fara baterie, moment in care va merge singur la dock-ul de reincarcare, iar dupa ce acumulatorul este incarcat complet va continua treaba acolo de unde a ramas. Asta inseamna ca poti sa il lasi fara probleme in functiune atunci cand pleci de acasa, doarece cand te vei intoarce iti vei gasi locuinta luna.

In ceea ce priveste puterea unui aspirator robot, e bine sa optam mereu pentru cel mai puternic model, deoarece el va fi capabil de cele mai bune performante in aspirare. De asemenea, legat de acumulatori, trebuie sa ai in vedere ca acestia sa fie capabili sa ofere o autonomie cat mai ridicata, astfel incat sa nu fie necesara reincarcarea foarte frecventa a lor. E recomandat in special atunci cand ai o casa foarte mare.

Related posts

Corpuri de iluminat – care sunt cele mai potrivite pentru tine

Adina Meyers

O casa de suflet

Adina Meyers

Cele mai impresionante 23 de case mici

Adina Meyers