LifeStyle

Sunday Brunch – relaxare pentru parinti, distractie pentru copii

Cum v-ati gandit sa petreceti duminica? Ce ziceti de un brunch cu sampanie si fructe de mare? Se intampla in fiecare duminica la Braseria Corso de la InterContinental, incapand din 24 septembrie.

Aparut la sfarsitul secolului 19 in Marea Britanie, ca o combinatie de weekend intre breakfast si lunch, "brunch"-ul a facut cariera in anii 30 ai secolului trecut, in Statele Unite. Ocazie de socializare, de intalnire cu familia si prietenii, moment in care mancam si de dimineata si de pranz, ascultam muzica live de calitate si ne relazam pentru sapamana ce vine – cam asta este pe scurt ceea ce numim "Sunday brunch", concept care a aparut si la noi, odata cu aparitia lanturilor hoteliere, fiind acum preluat de mai toate restaurantele cu pretentii.

La Braseria Corso de la InterContinental, Sunday Brunch se numeste Brunchissimo – un superlativ pentru ceea ce poti gasi in Bucuresti atunci cand te gandesti la un pranz de duminica petrecut cu familia, prietenii si, mai cu seama, copiii. Toti vor avea parte de momente la superlativ, fie ca este vorba de relaxarea celor mari sau distractia celor mici.

In ceea ce priveste meniul, la Brunchissimo veti gasi un bufet bogat cu salate si specialitati din carne, branzeturi italienesti  si mancaruri calde, dar si stridii proaspete, scoici, paste cu fructe de mare gatite live, si o impresionanta roata de parmezan. Si in privinta deserturilor, patiserii "de la Inter" pastreaza traditia calitatii, cu prajituri care mai de care mai gustoase, macarons si fantani de ciocolata cu fructe, dar si clatite preparate pe loc, cafea si inghetate.  Pachetul de bauturi include sucuri, vin alb si rosu, bere si primire cu un pahar de sampanie Veuve Clicquot, de care puteti beneficia si pe terasa Corso in duminicile insorite de toamna.

Si pentru ca atmosfera este la fel de importanta ca si compania celor dragi si calitatea preparatelor, la brunch-ul de la InterContinental veti avea parte si de muzica live, cafe concert, dar si de o tombola cu premii constand in cine la restuarantele hotelului, intrari la Health Club 22 si alte premii surpriza.

Distractie maxima pentru copii – asa suna pe scurt, ceea ce se petrece in locul de joaca separat, special amenajat cu castele gonflabile, topogane si jucarii, jocuri in care animatorii costumati in personaje de desene animate, ii tin ocupati pe copii timp de patru ore, spre bucuria lor si relaxarea parintilor. Pentru copiii pana la 6 ani brunch-ul este gratuit, iar pentru cei pana la 12 ani, discount-ul este de 50%.

Parcarea este gratuita, in limita locurilor disponibile in fata hotelului sau, se poate folosi parcarea publica subterana, cu acces direct in houlul hotelului.

Duminica, intre orele 12.00 – 16.00

Pret/ persoana: 245 RON (TVA inclus)

Pachet de bauturi inclus

Gratis pentru copii pana la 6 ani, 50% discount pentru copiii pana la 12 ani

Parcare gratuita

Rezervari se pot face online pe www.eventsinbucharest.ro/sunday-brunch sau la telefon 0799 994 995

Related posts

STIHL a lansat trei modele noi de spalatoare cu presiune

Adina Meyers

Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

Adina Meyers

La Gymboland a început vacanţa mare!

Adina Meyers