Amenajari Interioare

SISTEME DE ALARMA PENTRU CASE SI APARTAMENTE

Locuintele nou achizitionate cer incontestabil sisteme de alarma pentru casa performante si inteligente in special cand vorbim de orasele mari. Bucuresti este cel mai mare centru universitar, este orasul cu cladiri vechi si frumoase, parcuri mari, numeroase muzee, concerte si spectacole, lansari de carte si seri de poezie, restaurante si cluburi. Marea majoritate a studentilor se stabilesc in aici dupa definitivarea studiilor in speranta cladirii unei vieti perfecte. Il consideram pe buna dreptate taramul fagaduintei si orasul unde bate ora fixa, capitala studentilor, capitala evenimentelor si orasul cu cele mai multe oferte de angajare din tara. Pe de alta parte, Bucuresti este si capitala hotilor.

 Cei mai multi tineri atrasi de Bucuresti investesc in case nou construite la periferia orasului, in centre rezidentiale deoarece au mai mult spatiu, iar pretul este mic comparativ cu zona centrala. Pe langa acest fapt, casele sunt finisate, proprietarilor ramanadu-le doar sa se ocupe de mobilat, si in aceeasi masura de aspectul securitatii. Cei mai multi proprietari achizitioneaza sisteme de alarma wireless dupa ce acceseaza magazinul online 1CCTV. Oferta variata, calitatea produselor si serviciile impecabile plaseaza 1CCTV pe primul loc in sfera securitatii. Totusi, exigentele se indreapta catre sisteme de alarma profesionale produse de Neo Coolcam. 

Inainte de a achizitiona sisteme de alarma antiefractie trebuie sa analizam foarte bine perimetrul, sa luam masuri de siguranta, sa achizitionam cele mai bune produse, si nu cele mai ieftine, si nu in ultimul rand sa avem in vedere pregatirea unor solutii in caz de criza.

 Kitul format dintr-o unitate wireless si un NVR de 8 canale, un senzor PIR de miscare wireless, un contact magnetic wireless de usa/geam, o sirena wireless si o telecomanda reprezinta alegerea ideala in achizitionarea de sisteme de alarma pentru casa. Trimite imediat notificari pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei cand se declanseaza alarma sau in momentul in care bateria este descarcata, iar orice senzori aditionali se adauga prin scanarea codului QR. Acest sistem de alarmare include port RJ-45 si HDMI, suporta HDD de 2.5" de maxim 2TB iar distanta de emisie a componentelor este de 50m la exterior si de 30m la interior.

 Ati ales sisteme de alarma profesionale produse de Neo Coolcam? Daca da, veti surprinde noi posibilitati de creare a locuintei inteligente mult visate. Puteti comunica cu sistemul de alarma pe telefonul mobil si astfel transmiteti comenzile pe care urmeaza sa le indeplineasca. Odata declansata, alarma incepe sa sune si sa lumineze incaperea; aceasta se conecteaza la unitatea de alarma Neo Coolcam si functioneaza impreuna cu alti senzori dedicati.

 Sirena este o componenta importanta a acestor sisteme de alarma pentru casa deoarece raspunde imediat la orice declansare a unui senzor. Dupa ce preia semnalul de la unitatea centrala, va avertizeaza rapid pe dvs. cat si vecinii, in cazul in care nu va aflati acasa. Daca va confruntati cu o efractie, sirena este dispozitivul sonor care demobilizeaza hotii si instiinteaza vecinii. Cand detecteaza miscarea in incapere, senzorul de miscare transmite semnalul unitatii centrale, iar aceasta declanseaza sirena care incepe sa sune tare pentru a inlatura pericolul. Telecomanda este elemental destinat armarii si dezarmarii sistemului antiefractie, are un design modern, usor de utilizat. Aceaste sisteme de alarma wireless pot fi folosite in aceeasi masura de persoanele varstnice, butonul SOS putand si accesat imediat in cazul urgentelor.

Securitatea este primordiala pentru totate locuintele, deci o investitie in sisteme de alarma profesionale merita sa fie facuta. Prin urmare, tot acest proces trebuie sa fie prioritizat si adaptat standardelor moderne.

 

Related posts

Casă simplă şi practică, la 20 de km de Ploieşti

Adina Meyers

Tot ce trebuie să știți înainte de a vă cumpăra un robot de bucătărie

Adina Meyers

Eleganţă clasică pe plaja oceanului

Adina Meyers