Proiecte si randari Solutii Constructive

Proiect de casă de vacanţă în stil country: P, 92 de mp. O buna varianta pentru zona rurala

Sa traiasca intr-un oras mare, aglomerat si intr-un ritm alert îi determină pe mulţi proprietari de apartamente să-şi construiască o casă de vacanţă departe de aşezările urbane. O casa de vacanta in stil country, cu un parter si 92 de metri patrati este una dintre ideile care pot fi aplicate in Romania, in zonele rurale, fara prea mari batai de cap.

Citește si: Proiect de casă ieftină: P+M, 138 de mp

Teoretic, o casă  de vacanţă poate fi construită oriunde: într-o zonă de munte, într-o staţiune turistică, într-o localitate rurală sau la marginea unei păduri. De regulă, zona în care urmează să fie construită viitoarea reşedinţă de vacanţă influenţează şi arhitectura acesteia.

De exemplu, dacă vă doriţi o căsuţă de vacanţă într-o zonă rurală, puteţi lua ca model acest proiect de casă în stil country. Locuinţa este suficient de spaţioasă pentru a găzdui o familie cu copii.

Exteriorul prezintă detalii tradiţionale, cum ar fi coloanele de la intrare, terasa şi finisajul din lemn. Interiorul se compune din: living cu şemineu, bucătărie cu insulă, două dormitoare, baie cu duş, spălătorie şi dulapuri încorporate. Avantajul acestei case constă în faptul că este uşor de realizat, în timp scurt şi cu buget mic, având în vedere că principalul material de construcţie este lemnul.

Citește si: Proiect de casă ieftină: P, 80 de mp

Detalii tehnice:

Suprafaţă: 92,15 mp

Dormitoare: 2

Citește si: Proiect de casă simplă: P, 74 de mp

Băi: 1

Garaj: Nu

Pentru mai multe informaţii despre acest proiect accesaţi www.dreamhomesource.com

Citește si: Căsuţă cochetă cu buget mic: P, 37 de mp

Related posts

Proiect de casă la parter: suprafața utilă 108.1 mp

Adina Meyers

Finisaje deosebite din caramida

Adina Meyers

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Adina Meyers