Beneficiarii locuintei prezentate, o familie tanara, cu doi copii, a ales sa achizitioneze locuinta anul trecut, dorind sa schimbe decorul unui apartament in centrul orasului, cu confortul oferit de o locuinta la curte amenajată cu mobilier de la Interior Store.

Dorinta de a se muta cat mai repede in noua locuinta a dus la pastrarea finisajelor existente in locuinta, fiind realizate doar cateva lucrari mici de renovare.
Locuinta desfasurata pe doua nivele, propune un hol de intrare si o baie de servici la parter, impreuna cu o zona de zi deschisa; cele trei dormitoare si baia principala fiind dispuse la etaj.

Pentru bucatarie s-a optat pentru un mobilier in nuante de verde inchis, cu insula pentru delimitarea acestei zone. Astfel, bucataria ,achizitionata de la Interior Store, ofera multiple zone pentru depozitare, dar si o zona de breakfast.

Pentru pastrarea unei cromatici unitare s-a optat pentru realizarea unui perete din zona de living in nuante de verde, utilizandu-se o vopsea decorativa speciala.
Canapeaua din piele naturala in nuante de crem deschis ofera luminozitate spatiului. Mobilierul pentru living este un mobilier minimalist, ce ofera spatii pentru depozitare, atat inchise cu usi, cat si deschise. Combinatia cromatica de lemn natur si olive deschis al fronturilor mobilierului pentru living se incadreaza perfect in cromatica locuintei. Atat canapeaua, cat si mobilierul, au fost achizitionat pe comanda de la Interior Store.

Urcand la etaj, regasim dormitorul matrimonial. Si pentru acestea s-a optat pentru realizarea peretelui din spatele patului cu vopsea decorativa in nuante de crem. Patul tapisat integral in piele ecologica propune o tablie supradimensionata, cu usoare accente clasice.

Pentru a castiga spatiu beneficiarii au ales un sifonier de mari dimensiuni ,cu usi glisante si insertii de oglinda. Noptierele si comoda cu sertare pastreaza si ele cromatica incaperii.

Dormitoarele copiilor, nu foarte generoase ca dimensiuni, au fost mobilate astfel incat sa acopere toate necesitatile de depozitare ale acestora, fara a micsora spatiul.

Paturile pentru camerele copiilor sunt tapisate integral cu piele ecologica, fiecare dintre ele avand sistem de depozitare cu lada, foarte usor accesibil copiilor.

Fiecare dintre cele doua camere propun o cromatica diferita – nuante de verde si nuante de albastru, ambele contrastand cu peretii albi ai incaperilor si accente de crem din mobilier.

Decorurile au fost alese si ele cu o mare atentie, pastrand cromatica fiecarei incaperi.

Mobilerul pentru intreaga locuinta a fost achizitionat de la Interior Store.

Related posts

Idei de decorare pentru apartamentul unui burlac

Adina Meyers

Cum obtii o bucatarie desavarsita: stylish si functionala

Adina Meyers

Cum sa iti pregatesti rapid locuinta pentru musafiri

Adina Meyers