Las Vegas este locul în care luxul, opulența și divertismentul sunt acasă. Cunoscut și ca “orașul luminilor”, Las Vegas înseamnă nu numai jocuri de noroc, bani și distracție de top, ci decorațiuni interioare unice și originale, așa cum povestește Mike Amado, pasionatul editor de la   jocuri ca la aparate  care este pasionat în timpul liber de designul interior.

Pentru cei care își doresc o locuință luminoasă, în care lumina naturală și cea artificială să se întrepătrundă într-un mod impresionant, modelul oferit de către cazinourile și hotelurile din Las Vegas este demn de a fi urmat. Mai ales dacă îți dorești să ai parte de o locuință care să iasă din tipare și să poarte amprenta ta personală!

Las Vegas – modelul ideal pentru designul interior perfect!

Este imposibil să nu te entuziasmezi atunci când este vorba de Las Vegas; este un oraș unic, care captivează la fiecare pas pe care îl faci. De aceea, atunci când intri în lobby-ul unui hotel sau cazinou o să rămâi impresionat de nenumăratele candelabre uimitoare. Montează-ți un candelabru Ringmaster, care are un element de fixare din metal forjat cu frunze aurite și care acoperă curbele elegante din fier forjat.

Sursa foto: Pixabay

Modul în care corpurile de iluminat creează iluzii vizuale este dat și de felul în care acestea sunt dispuse, dar și de materialele din care sunt confecționate. În plus, dacă ți-ar plăcea să ai o locuința în stilul Las Vegas, orientează-te în dispunerea obiectelor de iluminat din casă ta într-un mod care să permită interacțiunea luminii artificiale cu reflexia naturală a obiectelor.

Alege corpuri de iluminat cât mai captivante, iar cele confecționate în mod manual și care reflectă motive tradiționale din cultura indigenă sunt de preferat. Dacă îți dorești o parte din Las Vegas în casa ta, atunci achiziționează corpurile de iluminat din pandante albe, fabricate din Tyvek, care sunt ușoare, pliabile și mult mai durabile decât hârtia.

Una dintre tendințele care se manifestă în mod excesiv în hotelurile și cazinourile din Las Vegas este dispunerea corpurilor de iluminat în diverse dispozitive de prindere. Astfel, o să poți vedea candelabre în cuști, pandantive în plasă și lustre în interiorul unei alte construcții, care poate fi din metal ori din alte materiale.

Sursa foto: Pixabay

Printre modelele care se pot observa în hotelurile din orașul luminilor se numără candelabrul în colivie. Candelabrul Mundo, de exemplu, are același format dublu de fixare în stilul glitzier. Colivia modernă cu filigranam cuprinde o coloană spectaculoasă de cristale suspendate, care oferă o imagine sclipitoare în momentul în care lumina este pusă în funcțiune. Un astfel de corp de iluminat este ideal pentru a adăuga eleganță în orice cameră din casă, de la dormitor până la sufragerie.

Pielea, ca material de acoperire a corpurilor de iluminat, a devenit o pentru decorarea lămpilor. Un exemplu elocvent în acest sens este lampa Laramie Bungalow 5, care transformă o lampă metalică clasică într-un corp de iluminat deosebit, datorită tușelor moderne rezultate din utilizarea neașteptată a pieii într-o nuanță minunată de albastru deschis.

Sursa foto: Pixabay

Pentru locuințele care păstrează designul rustic sau retro, pandantivul rustic de la Classic Home, reprezintă o adevărată inspirație, având un caracter atemporal, iar combinația dintre pânza de sac și metalul cu finisaje lucioase lasă lumina să se reflecte în mediul exterior, amplificând-o.

Iar dacă îți dorești ca fiecare cameră să exprime o mică parte din grandoarea Las Vegas-ului poți să optezi pentru diverse mașini de sloturi, care sunt foarte colorate. Desigur, o masă de ruletă este mult mai interesantă, dat fiind faptul că îmbină plăcutul cu utilul, oferindu-ți posibilitatea de a le oferi tuturor o doză de distracție tipică Las Vegasului. 

Ori, în cazul în care preferi să ai parte de o parte din stilul ecletic, alege sculpturi în mărimi naturale, pe care să le amplasezi la intrarea în casă, în holul de primire. Și nu în ultimul rând, poți opta pentru câteva surse de iluminat în aer liber, în acest caz arborii colorați în LED-uri și lămpi pot fi folosiți pentru a crea o feerie luminoasă uimitoare pentru casa ta, ca în Las Vegas!

 

 

Related posts

Decor in stil frantuzesc pentru casa ta

Adina Meyers

Cum sa alegi televizorul potrivit pentru sufrageria ta

Adina Meyers

Casute din materiale reciclate pentru oamenii strazii

Adina Meyers