LifeStyle Retete

De Crăciun fii original şi oferă cel mai dulce cadou Mozart!

Febra cumpăraturilor de Crăciun ne cuprinde uşor, uşor, pe toţi, iar acesta a fost întotdeauna un moment în care ne-am întrecut în idei de cadouri creative şi memorabile. Pentru că alegerea cadoului perfect este una difcilă, Mozart vine în întâmpinarea ta cu un lichior fin, aromat, care va încânta simţurile celor dragi.

Mozart Chocolate Cream este alegerea ideală pentru Crăciun, deoarece se încadrează perfect în peisajul mirific de sărbătoare. Este un lichior care face parte din sectorul lichiorurilor premium în peste 50 de ţări şi impresionează atât prin aspect, cât şi prin compoziţie şi gust.

Când priveşti design-ul lichiorului Mozart Chocolate Cream, inevitabil realizezi că acesta este accesoriul perfect pentru Crăciun. Sticla străluceşte în învelişul auriu sau alb, întocmai ca un glob ce completează decorul bradului de Crăciun. Oare cât de bine ar arăta această „bomboană de ciocolată” sub bradul fiecăruia dintre noi?

Ca un omagiu adus celebrului compozitor Mozart, lichiorul a fost atent conceput iar ingredientele sale sunt dintre cele mai fine. Ciocolata belgiană, batoanele de vanilie autentice din Madagascar şi frişca olandeză compun un mix delicios, ideal pentru a fi savurat la masa de Crăciun, alături de bunătăţile culinare. O experienţă gastronomică deosebită, care creează o armonie perfectă între preparate şi băutura care le însoţeşte.

De asemenea, dacă organizezi petrecerea de Revelion şi eşti în căutarea unor băuturi sau deserturi cu care să îţi impresionezi invitaţii, Mozart îţi oferă cele mai bune variante de cocktail-uri şi prăjituri cu lichior, reţete unice cu care nu vei da greş.

Procesul unic de producţie al acestui lichior, dar şi calitatea excepţională a produsului au fost confirmate şi de către IWSC (International Wine and Spirits Competition), care tocmai a acordat brand-ului Mozart titlul de “Liqueur producer of the year”. Mai mult decât atât, Mozart a primit şi titlul de “Gold Outstanding” pentru Mozart Chocolate Cream, dovadă că acest lichior deţine atuuri extraordinare care merită să fie descoperite.  Lichiorul Mozart este disponibil în România în două variante, Mozart Chocolate Cream şi Mozart White Chocolate Vanilla Cream, două sortimente care se află în topul preferinţelor iubitorilor de băuturi fine, speciale.

Bucură-te de experienţa Mozart!

Related posts

Racoreste-te vara asta in mansarda ta!

Adina Meyers

Munca de la birou s-a mutat pe plajă. Ce beneficii există

Adina Meyers

Rulada cu cascaval si carne

Adina Meyers