Practic

Cum sa-ti infrumusetezi casa cu ajutorul copaceilor pictati pe perete

Modificarea interioarelor pentru case se face de cele mai multe ori cu obiecte decorative. Dar o metoda mai simpla si mai putin costisitoare este pictarea unor modele de copacei pe peretii casei tale. Asta adauga un plus de culoare si stil incaperilor in care vei realiza acest lucru, iar invitatii tai vor ramane surprinsi de modele facute. 

Pictarea peretilor necesita putina imaginatie si cateva vopsele colorate. Dar poti alege sa pictezi numai cu negru peste suprafata peretelui, avand in vedere ca si modele cu o singura culoare se vad foarte bine. 

Stilizati sau foarte detaliati, capaceii pictati pe pereti sunt la moda in orice locuinta, iar ideea ca poti sa schimb infatisarea casei tale cu ajutorul acestui truc va poate convinge sa apelati la el.

O alta varianta pentru aceasta tehnica este cumpararea unor stickere care se lipesc pe perete. Chiar daca acestea nu sunt foarte scumpe, preturile acestora fiind intre 50 si 150, 200 de lei, este foarte probabil ca atunci cand alegi varianta de desenare a modelului floral, sa fii mult mai mandru de realizarea ta. Plus ca iesi mai ieftin, iar cantitatea de vopsea folosita este foarte mica

Related posts

Camera copilului, un proiect serios. Partea II

Adina Meyers

Decor glamour pentru masa dintre ani

Adina Meyers

Soluții pentru a avea marea mereu aproape

Adina Meyers