Home

Cum sa construiesti un pat la inaltime, ieftin si usor | VIDEO

Atunci cand ne cumparam un pat din magazin, de cele mai multe ori, nu avem un buget destul de mare pentru a-l alege pe cel pe care nu-l dorim. Dar pe internet exista foarte multe proiecte care prin care va puteti construi propriul pat in casa.

Unul dintre aceste proiecte presupune crearea unul cadru de lemn pentru saltea, la inaltime, sustinut de dulapuri de la Ikea. Bineinteles, crearea acestui sistem presupune cumpararea unor bucati separate de lemn si de alte instrumente pentru imbinarea placajului si a bucatilor de lemn.

Proiectul initial consta in fixarea unor scanduri de o grinda de lemn prinsa in perete, dar multe persoane nu pot distruge peretii pentru acest proiect din diverse motive. Asadar, ei pot alege al doilea proiect, care consta in fixarea suportului pentru saltea direct pe dulapurile de o inaltime de aproximativ 70 de centimetri de la podea.

Dupa fixarea placajului, a dulapurilor de lemn intre ele si a scandurilor, trebuie sa avem grija sa inlaturam orice cui, aschie sau bucata de lemn iesita in afara, care ne poate strica salteaua sau paturile care pot fi asezate dupa aceea.

Care sunt avantajele acestui sistem de montare?

Ei bine, sub pat ne ramane un loc destul de mare pentru depozitarea de haine, cutii, incaltaminte sau orice altceva avem prin care. Putem pune acolo chiar si trolerele pentru vacanta sau cutii cu diverse lucruri pe care le avem prin casa.

De asemenea, avem loc pentru depozitare si in dulapurile folosite pentru construire. Acolo putem pune incaltaminte, prosoape sau chiar lenjerie. Practic, acest pat este folosit si in locul unui sifonier. In plus, daca alegem o saltea confortabila, nu vom regreta aceasta decizie de a construi un pat la inaltime.

Daca avem loc in camera, langa pat putem monta o veioza, iar printr-un dulap la care nu ii vom monta spatele se va face accesul in spatiul de dedesubt. De asemenea, sub pat putem monta o lampa cu led pentru iluminarea acelui spatiu in care vom depozita diferite lucruri.

Accesul pe pat se face printr-o scara facuta din dulapuri mici puse de la mic la mare.

Sfaturi: Daca doriti ca salteaua sa nu alunece pe scandurile care formeaza acest sistem, puteti fixa peste bucatile de lemn cateva insertii de cauciuc sau puteti pune un placaj special abraziv pe care il gasiti in magazinele pentru design interior.

Related posts

Obezitatea la animalele de companie: cauze și remedii

Adina Meyers

Insula Heimaey, Islanda: stânca în formă de elefant care a cucerit lumea – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Smart solution found for enlarging a bungalow

Adina Meyers