Home

Câștigă o excursie în Barcelona, sărbătorind cei 10 ani de Roca în România

Roca sărbătorește primul deceniu de când e pe piața din România printr-un concurs special: cei care răspund corect la cinci întrebări simple despre istoria Roca pot câștiga o excursie de patru zile în orașul plin de culoare al lui Gaudi, Picasso și a echipei de fotbal Barça.

 

După mai bine de un secol de când oferă servicii de calitate și produse de top și un deceniu pe piața din România, compania spaniolă Roca, lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie, te duce înapoi în orașul  unde a început întreaga istorie a brandului, acum 100 de ani: Barcelona. Sărbătorind 10 ani de Roca în România, compania lansează un concurs pentru clienții săi unde aceștia trebuie să răspundă, pe website-ul companiei, la 5 întrebări simple despre produsele și istoria Roca. Dacă răspund corect la toate întrebările intră în cursa pentru 6 premii puse la bătaie: un weekend în Barcelona sau unul dintre cele cinci seturi de baterii L20 pentru lavoar și duș.

Oricine dorește să intre în competiția Roca trebuie doar să răspundă online în chestionarul cu 5 întrebări și să ofere datele de contact corecte. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți în data de 27 iulie și anunțați public pe 29 iulie. Marele premiu constă într-un city-break în Barcelona, ce include: biletele de avion pentru două persoane, cazare 3 nopți într-o camera dublă, cu mic-dejun, într-un hotel de 4 stele, transport de la aeroport la hotel și retur și asigurare medicală.  

Totodată, următorii 5 câștigători selectați vor câștiga unul dintre cele 5 seturi de baterii L20 pentru lavoar și duș, ce au încorporată tehnologia ColdStart® care asigură o mai mare economie de apă și energie, într-o garanție de 5 ani.

Vă puteți încerca norocul în concurs, disponibil AICI.

Înființată în Barcelona acum 100 de ani, compania Roca deținută de o singură familie în tot acest timp, a reușit să își croiască drumul pe o piață extrem de competitivă, devenind lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie. Astăzi, Grupul Roca este prezent în 135 de țări, inclusiv în România, unde acum 10 ani a preluat fabrica din București și compania Cesarom. Astăzi, fosta fabrică Cesarom are în continuare în echipă angajații fostei companii și produce obiecte sanitare ceramice la standarde internaționale, folosind expertiza unui lider mondial cum este Grupul Roca și deschiderea unei piețe internaționale, la un nivel competitiv.

 

Related posts

Cum sa refolosesti dopurile de la sticlele de vin. Metode usoare si geniale

Adina Meyers

Efect al jobului remote: După 25 de ani, angajatul este obez, cocoşat şi mereu obosit – Imagini șocante

Adina Meyers

6 motive pentru care să alegi mobilă second-hand pentru holul tău

Adina Meyers