Accesorizarea potrivita a casei este esentiala pentru a spori functionalitatea tuturor incaperilor si pentru a realiza un stil general bine inchegat. Spre exemplu, un suport  de prosoape baie poate fi atat un element functional, cat si o piesa care infrumuseteaza incaperea.

Exista si alte accesorii, cum ar fi dozatoarele de sapun sau parele de dus, insa un suport prosoape baie este un lucru la care merita cu adevarat sa ne gandim, deoarece utilitatea lui este insotita de un pret relativ mic fata de alte accesorii. Fara un suport pentru prosoape corespunzator, baia va fi una mult mai dezordonata, fiind nevoiti sa agatam prosoapele de calorifer sau sa le lasam pe jos. Pe langa asta, suportul poate fi montat oriunde, si putem alege mai multe prosoape, pentru a avea cate unul in preajma fiecarui vas sanitar.

O incapere mai curata cu un suport prosoape baie de buna calitate

Instalarea unui suport prosoape baie potrivit ne ajuta sa avem prosoapele mult mai la indemana si sa le ordonam corespunzator. In plus, prezenta unui suport elimina problema prosoapelor motolite, in special ale celor lasate pe jos. Daca prosoapele nu se usca cum trebuie, acestea lasa loc bacteriilor si uneori chiar mucegaiului sa se dezvolte.

Cu un suport corespunzator, este evident ca prosoapele sunt pastrate in cea mai buna conditie, ca le putem separa usor pe cele umede de cele uscate, iar cele dintai se vor usca foarte repede.

Calitate superioara pentru orice

Baile sunt spatii unde petrecem timp relaxant cu noi insine, dar si locuri functionale fara de care nu am putea trai. Tocmai din acest motiv, este important sa investim in utilarea lor corespunzatoare, pentru ca relaxarea sa fie maxima, iar activitatile de zi cu zi sa se faca mult mai eficient.

Este recomandat sa achizitionam suporturi premium, pentru ca acestea au durata de viata foarte lunga, un design ergonomic si o rezistenta crescuta la apa si fluctuatii de temperatura,

In acelasi timp, locul unde amplasam un suport prosoape baie este la fel de important. Daca am gasit locul perfect pentru a-l instala, atat confortul cat si functionalitatea vor avea foarte mult de castigat. Iata cateva sfaturi in aceasta privinta:

– Daca baia este foarte mica, puteti profita de zonele "moarte", cum ar fi spatele usii;

– Acordati atentie sporita zonei din imediata apropiere a cazii sau cabinei de dus, acela fiind locul unde suportul de prosoape isi gaseste cea mai mare utilitate;

– Calculati cu atentie inaltimea la care vreti sa montati suportul;

– Daca va ocupati singuri de instalare, aveti grija ca montarea sa fie una puternica, prosoapele ude avand o greutate destul de mare;

– Investiti in produse de calitate si nu va sfiiti sa cereti ajutorul profesionistilor daca aveti vreo nelamurire.

Un suport prosoape pentru baie de lux va adauga o nota eleganta oricarei bai, avand in acelasi timp o durabilitate foarte mare. In acelasi timp, puteti opta pentru mai multe modele, piata punand la dispozitie o serie intreaga de variante, de la suporturile singulare fixe, pana la cele reglabile care au bare multiple.

Suport prosoape baie – Recomandarea Baterii-lux.ro

Magazinul online Baterii-lux.ro va recomanda suporturile de prosoape de la Grohe, o marca foarte cunoscuta la nivel international datorita produselor premium comercializate. Magazinul va sta la dispozitie aici  pentru orice fel de suport prosoape baie aveti nevoie, dar si cu alte echipamente si accesorii sanitare de calitate inalta.

Baterii-lux.ro si Grohe sunt, cu siguranta, un duo excelent atunci cand suntem in cautarea unor produse de care vrem sa ne bucuram pentru foarte multi ani!

 

Related posts

CASE DE VANZARE: Vila moderna in Bucuresti

Adina Meyers

Principii Feng Shui în decorul casei: holul și livingul

Adina Meyers

Mobilă ieftină pentru confortul și buzunarul tuturor

Adina Meyers