LifeStyle

Philips lanseaza monitorul care se potriveste dispozitiei tale

MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare, lanseaza un nou monitor cu design Moda de 27 inci, ce dispune de Ambiglow Plus Base.

Tehnologia Ambiglow Plus creeaza un halou de lumina pe si in jurul bazei monitorului care se sincronizeaza cu imaginea afisata pentru a crea o experienta de vizionare mai captivanta. Iluminarea ramane chiar si atunci cand monitorul este oprit, tocmai ca utilizatorii sa poata ajusta luminozitatea si culoarea pentru a crea o ambianta unica in incapere. Cu imaginile AH-IPS care sunt la fel de uimitoare ca design-ul monitorului, ecranul aduce o nota de culoare spatiului in care oamenii traiesc.

Iluminare captivanta prin intermediul tehnologiei Ambiglow Plus Base

Baza Ambiglow Plus creeaza ambianta in orice moment. Utilizatorii pot seta culoarea luminii in functie de preferintele lor – un albastru electric energizant pentru utilizarea in cursul zilei sau o lumina calda pe durata serii. In cazul in care utilizatorii sunt nehotarati, acestia pot seta baza sa reproduca toate culorile si sa ruleze intregul ciclu de iluminare. Baza Ambiglow poate fi programata sa porneasca si sa se opreasca pentru ca atunci cand utilizatorii se trezesc sau se culca sa poata fi acompaniati de cea mai placuta ambianta.

Tehnologia Ambiglow Plus este mai mult decat o lampa sofisticata. Utilizatorii pot alege ca iluminarea sa fie sincronizata direct cu imaginile care sunt reproduse pe ecranul monitorului. “Procesorul rapid din baza Ambiglow Plus analizeaza semnalul imaginilor pe care le primeste, reusind sa reproduca si sa adapteze culoarea si intensitatea luminii intr-o clipa. Rezultatul este o experienta emotionanta si intensa a vizionarii care ofera culori dincolo de ecran” a declarat despre tehnologia Ambiglow Plus, Artem Khomenko, EMEA Product Manager Philips din cadrul MMD.

Design premiat

Design-ul Moda al monitorului de 27 inci cu baza Ambiglow Plus a primit anul acesta premiul Computex d&i pentru combinatia unica dintre design si experienta de utilizare. Preferand eleganta fina in detrimentul unor linii tipatoare, design-ul Moda completeaza mai degraba decat domina spatiul in care este utilizat monitorul. Prin intermediul design-ului atragator, monitorul arata bine din orice unghi, indiferent daca este pornit sau inchis. Ecranul edge-to-edge si marginile inguste (de numai 3,5mm fata de marginile obisnuite de 15mm) creeaza un aspect unitar fara ca nimic sa poata distrage atentia in timp ce monitorul este folosit.

“Premiul d&i pentru acest monitor ne onoreaza. Pentru a castiga unul dintre aceste premii ravnite, produsele trebuie sa indeplineasca criterii stricte de selectie privind inovatia, creativitatea, manopera si materialele folosite. Suntem incantati de faptul ca acest monitor a primit un verdict pozitiv din partea juriului” a mai declarat Artem Khomenko.

Productivitate cu ajutorul imaginilor clare

Uimitorul design al actualului model vine insotit de performantele remarcabile ale ecranului. Rezolutia Full HD ofera imagini clare, in timp ce tehnologia AH-IPS LCD produce unghiuri de vizualizare foarte largi, cu contrast ridicat al imaginilor chiar si la marginile ecranului. Cu tehnologia Flicker-Free (anti scintilatie), ecranul elimina intreruperile care adesea ofera disconfort ocular utilizatorilor, ingreunand productivitatea acestora sau diminuand placerea vizionarii.

Usor de utilizat

Baza Ambiglow Plus include o banda tactila intuitiva pentru selectarea modurilor si culorilor ce pot fi usor de memorate si care permit schimbarea acestora prin gesturi. Noul ecran dispune de asemenea de tehnologiile Philips Smart pentru imagini excelente: SmartContrast regleaza automat culorile si intensitatea luminii din fundal pentru a imbunatati contrastul imaginilor reproduse. Exista chiar si un mod economic pentru utilizarea aplicatiilor zilnice folosite la birou si consumul redus de energie. De asemenea, SmartImage analizeaza in mod automat ceea ce utilizatorii folosesc si vizioneaza, reusind sa ofere un meniu cu optiuni pentru a selecta ceea ce doresc. Tehnologia SmartResponse alimenteaza direct si continuu ecranul pentru a nu exista momente de intrerupere sau intarziere a imaginilor, intocmai pentru a reda efecte vizuale reale ce sunt imbunatatite prin intermediul Ambiglow Plus.

Monitorul Philips 275C5QHGSW va putea fi disponibil in magazine odata cu inceputul lunii noiembrie.

Pentru mai multe informatii despre monitoarele Philips vizitati: www.philips.com/monitors

 

Related posts

Incepe numaratoarea inversa: BikeFest, 14-15 septembrie, parc Izvor

Adina Meyers

Policolor si Inspired anunta apropierea deadline-ului pentru inscrierea studentilor in cadrul concursul de idei

Adina Meyers

Sugestie de weekend: Cascada Bigăr, o minune a naturii -FOTO

Adina Meyers