Casa realizata integral din piatra

18 februarie 2015 , 2335 afisari

Iti poti imagina viata intr-o casa din piatra, cum e cea din imagini? Ei bine, o familie de portughezi foloseste aceasta constructie neobisnuita ca resedinta de vacanta.

Fiind construita intre patru pietre mari care-i alcatuiesc structura, „The Stone House” sau „Casa do Penedo” seamana cu o casa din Epoca de Piatra. „Penedo” inseamna stanca in limba portugheza, de aici si numele.

Locuinta este situata in regiunea Fafe din nordul Portugaliei si, datorita aspectului sau antic, multi o asociaza cu casa celor din Familia Flintstone. Constructia sa a inceput in 1972 si a durat aproximativ doi ani. Proprietarii o folosesc ca un loc de refugiu in timpul vacantelor, casa fiind camuflata complet in peisajul rural.

Casa nu a fost conectata niciodata la reteaua electrica, iar interiorul primeste lumina prin micile ferestre. Mobilierul este realizat in mare parte din busteni. Piesa de rezistenta a locuintei este canapeaua imensa confectionata din lemn de eucalipt, care cantareste aproximativ 350 de kg. 

Aceasta constructie inedita nu trebuie evitata de turistii care ajung in zona. Datorita originalitatii si frumusetii sale naturale, casuta a atras deja curiozitatea unui numar foarte mare de turisti din intreaga lume.

Loading...

Comentarii

Newsletter