O casa cu sarm in stil cottage

19 ianuarie 2015 , 2120 afisari

Construita in 1920, aceasta casa tip cabana a gazduit mai multe familii. De-a lungul timpului insa imobilul nu a fost renovat. Actualii proprietari, un cuplu cu doua fete, au contactat firma de arhitectura Richard Architects pentru a le reamenaja locuinta pentru nevoile lor actuale de confort si functionalitate.

Cei doi soti au solicitat firmei de arhitectura reorganizarea spatiului interior in asa fel incat sa fie incapator pentru cei patru membri ai familiei. Noul plan de amenajare a vizat mutarea intrarii principale, inaltarea tavanului, crearea a trei dormitoare si doua bai. O alta cerinta a constat in “conectarea” casei la curtea generoasa din spate.

Trecerea fluida de la o functiune la alta asigura zonei de zi un plus de functionalitate. Alegerea finisajelor, mobilierului si culorilor s-a facut in ton cu stilul arhitetural al casei, pentru a-i pastra farmecul initial. Atmosfera cozy a fost obtinuta cu ajutorul culorii roz si a nuantelor pastelate. Doar una dintre bai se abate de la cromatica generala, fiind amenajata in alb, cu accente de bleu si albastru.

Loading...

Comentarii

Newsletter