Casa luminoasa, in culori naturale

15 decembrie 2016 , 5723 afisari

Oricine va pasi in interiorul acestei case se va simti cuprins de o stare de liniste si calm. Tonurile naturale ale peretilor si pardoselii creeaza o atmosfera relaxanta si foarte primitoare.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

La aceasta contribuie si lumina naturala care patrunde prin ferestrele mari si usile din sticla. Cu siguranta, in amenajarea acestei locuinte s-a pus accent pe frumusetea elementelor naturale. In sprijinul acestei idei vin piesele de mobilier din lemn (dulapuri, mese), cosurile din fibre si accesoriile din tesaturi naturale. Chiar si terasa a fost acoperita cu o marchiza dintr-un material natural, si anume: rachita.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Dulapurile si mesele in culori inchise creeaza un contrast placut cu nuantele mai deschise ale peretilor (diverse tonuri de bej). In acest cadru, accentele de culoare sunt introduse prin plante si fructe, care completeaza imaginea naturala a interiorului.

Cadrul exterior este la fel de relaxant si reconfortant. Terasa generoasa, amenajata atent, florile proaspete si gazonul verde, inconjurat de copaci, sunt suficiente pentru a te deconecta de agitatia si stresul cotidian.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Pentru mai multe imagini acceseaza galeria foto.

Loading...

Comentarii

Newsletter