Brad Pitt construieste case eco pentru amerindienii din Montana

27 iunie 2014 , 1929 afisari

Brad Pitt, faimosul actoru de la Hollywood, este elogiat in intreaga lume pentru noul proiect pe care il desfasoara alaturi de fundatia non-profit “Make It Right”, finantata chiar de el. Proiectul are in vedere construirea a 20 de case pentru locuitori din triburile de amerindieni din Fort Peck, Montana.

Triburile Sioux si Assiniboine locuiesc in zone foarte defavorizate, iar fundatia lui Brad Pitt si-a propus sa construiasca 20 de case ecologice si sustenabile pentru a adaposti locuitorii statului american Montana.

Casele vor fi construite in interiorul rezervatiilor de amerindieni si vor fi dotate cu tehnologie ecologica de ultima ora, pentru a asigura totodata si protectia mediului inconjurator, la care amerindienii tin foarte mult.

Dupa aceste 20 de case ce urmeaza a fi construite in cel mai scurt timp, vor fi construite alte case pentru triburile defavorizate de amerindieni pentru a adaposti inca 6.000 de bastinasi ai continetului nord-american.

In urma acestui proiect, Brad Pitt a fost premiat pentru initiativa fundatiei sale pe care actorul o finanteaza din fonduri personale.

Loading...

Comentarii

Newsletter