Masa de Paste in gradina. 3 idei de decorare

26 aprilie 2016 , 2596 afisari

Masa de Paste in gradina nu inseamna mai putine decoratiuni sau accesorii tematice. Dimpotriva, reprezinta locul in care acestea pot fi puse mai bine in centrul atentiei, sporind farmecul decorului pascal.

Citește si: 7 idei creative de a aranja florile

Recipiente in forma de oua sau iepurasi

O modalitate de a introduce obiecte cu tematica de Paste consta in alegerea unor recipiente si vase in forma de iepurasi, pui sau oua. Daca decorul este clasic, poti alege recipiente elegante din caramica sau portelan si suporturi din fier forjat. Dimpotriva, pe o masa rustica sau traditionala se vor integra perfect recipiente/suporturi din lemn si cosuri din fibre naturale (pe care le poti realiza singur), desigur tot in forma de pui sau iepurasi.

Citește si: Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Cuiburi si oua

Simbolul „Cuib” este asociat cu ideea de primavara, viata noua sau un nou inceput. Asadar, il poti integra in decor fie prin aranjamente speciale, cum ar fi un cuib (adica suport) cu oua vopsite, fie intr-un mod mai creativ, ca in imaginea de mai jos:

Citește si: Cum să-ţi faci o măsuţă de cafea dintr-un buştean

Oua si iepurasi „verzi”

Tot ce este verde si natural este deosebit de atragator. Dat fiind ca Pastele are loc primavara, avem un motiv in plus ca decorul si masa de Paste sa transmita ideea de primavara si prospetime. Un aranjament de masa care sa includa oua „verzi” sau un iepuras din muschi va avea un puternic impact vizual pe masa de Paste.

Citește si: Nu arunca mobila veche! Află cum o poţi restaura

Sursa foto: www.pinterest.com

Loading...

Comentarii