Idei de a decora exteriorul casei de sarbatori

16 decembrie 2016 , 4116 afisari

Pentru a te bucura de o casa frumoasa si primitoare in perioada sarbatorilor, trebuie sa decorezi si exteriorul, adica usa de la intrare, terasa si aleea principala.

Citește si: 40 de idei de a maximiza o grădină mică

Daca iti doresti o atmosfera magica, atunci acorda o atentie deosebita intregii gradini. Instalatiile joaca un rol foarte important deoarece, cu ajutorul lor, poti crea aranjamente de gradina inedite. „Ploaia de stele”  si „mingile sclipitoare” sunt doar doua exemple de aranjamente exterioare cu efect spectaculos.

Citeste si: Cum decorezi exteriorul casei de sarbatori?

In decorarea zonei de intrare si a terasei, poti folosi decoratiuni de interior, cum ar fi „Mos Craciun” in miniatura, ghirlande, globuri, coronite etc. Daca beneficiezi de o terasa generoasa, ar fi ideal sa creezi un mic decor de Craciun, care poate fi compus din: un scaun sau un balansoar, o perna cu imprimeu tematic (Mos Craciun, ren, coronite etc.), un sfesnic supradimensionat cu lumanari, o cizma vopsita si decoratiuni din lemn.

Citește si: 6 idei pentru o grădină personalizată

Citeste si: Decoratiuni de Craciun pentru usa de la intrare

Scara principala o poti pune in valoare prin expunerea unor felinare din lemn si metal, mai ales daca arhitectura casei este rustica.

Daca la interior abordezi si culori sclipitoare, cum ar fi mov, albastru electrizant, orange etc, iti recomandam ca, la exterior, sa te axezi pe culori traditionale (rosu si verde) si lemn natural, care sa transmita ideea de Craciun autohton.

Citește si: Cum poţi amenaja o grădină pe un teren în pantă

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter