Custi simpatice pentru pasarile de curte

07 iulie 2015 , 4124 afisari

Pasionatii de DIY care locuiesc la case isi pot folosi abilitatile si talentul creativ la construirea unor adaposturi confortabile pentru pasarile de curte.

Daca ati decis sa cresteti pasari de curte, atunci construirea unei casute va deveni o necesitate, mai ales daca nu aveti o anexa a casei pe care sa o folositi pe post de cusca pentru pui si gaini.  Cu siguranta, o casuta cu aspect banal si neingrijit va stirbi din frumusetea gradinii.

Prin urmare, cea mai buna solutie este sa o construiti de la 0. Aceasta varianta va permite sa alegeti materialele si culorile de finisaj, astfel incat sa integrati perfect cusca in designul gradinii. O casuta cu etaj, cu usi si ferestre va fi mult mai atragatoare decat varianta ei clasica.

Citeste si: Casuta simpatica pentru gaini

Pentru a inveseli gradina, puteti zugravi casuta in culori deschise si prietenoase, sa adaugati accesorii, placute sau chiar ghivece cu flori. In galeria foto veti descoperi o colectie de 13 casute simpatice pentru pasari care sa va inspire in alegerea designului. Succes!

Loading...

Comentarii

Newsletter