15 modalitati de a decora copacii din gradina

02 iulie 2015 , 2854 afisari

Daca beneficiati de o gradina generoasa, cu flori si multi copaci, insa decorata sumar, va oferim cateva solutii prin care sa ii puteti oferi un aspect interesant.

Decorarea copacilor se practica in perioada sarbatorilor de iarna (cand pomii sunt “ornati” cu instalatii electrice) sau de Halloween. Insa putini proprietari obisnuiesc sa decoreze copacii vara, pentru anima sau colora gradina.

Citeste si: Cum poti obtine intimitate cu ajutorul plantelor cataratoare

Exista numeroase modalitati de a decora copacii astfel incat gradina sa capete un look interesant, care sa atraga cel putin privirile vecinilor. Daca nu sunteti adeptii solutiilor extravagante, puteti merge pe variante simple si naturale, cum ar fi: casute din lemn pentru pasari, hamac din tesatura, casute fantezie (ca in povesti), suporturi pentru flori (bineinteles, cu flori in ele), flori cataratoare etc.

Citeste si: O gradina fermecatoare ce ascunde multe surprize

Dimpotriva, daca urmariti sa oferiti gradinii un aspect elegant, puteti folosi corpuri de iluminat (felinare, lustre) sau decoratiuni. O varianta interesanta sunt si decoratiunile handmade sau „accesoriile” din impletituri, create special pentru trunchiul copacului.

Daca aveti copii, o solutie inedita este construirea unei casute de joaca la baza unuia dintre copaci. Cu siguranta, va fi o supriza placuta pentru prichindei.

Citeste si: Alternative simpatice pentru mobilierul de gradina

In galeria foto puteti descoperi si alte idei interesante de a decora copacii pentru a personaliza gradina. Succes!

Loading...

Comentarii

Newsletter