Accesorii pentru ghivece

12 ianuarie 2015 , 2343 afisari

Crezi ca ai neaparat nevoie de multi bani ca sa inveselesti decorul de acasa? In niciun caz! Lucruri marunte, pe care le poti gasi usor in magazine, iti pot schimba atmosfera din locuinta, dar si starea de spirit. Accesoriile pentru ghivece sunt doar un exemplu…

Oricat de mult ti-ar placea modul in care este amenajata si decorata casa, dupa un timp simti nevoia sa faci schimbari, chiar daca nu de anvergura. Probabil primul lucru la care te gandesti sunt costurile ridicate care ar insoti orice actiune de schimbare a ambiantei. Nu este intocmai adevarat. Pentru a aduce un suflu nou in casa poti recurge la lucruri marunte, dar care sa aiba un impact vizual neasteptat.

Exista nenumarate solutii la care poti apela, cum ar fi inlocuirea obiectelor de decor sau achizitionarea de jucarii. O alta modalitate este sa cumperi accesorii pentru ghivece. Florile de pe terasa, din balcon sau din camera ta vor parea insufletite.

Florariile dispun de o gama larga de accesorii pentru ghivece, de la inimioare, floricele, fluturasi, ciupercute si pana la modele haioase, gen fantome, de diverse culori si marimi. Accesoriile sunt realizate din materiale tari, cum ar fi lemn sau plastic ori moi (catifea). De regula, preturile sunt mici si pornesc de la 3-4 lei. 

Chiar daca foarte multe iti vor face cu ochiul, opteaza doar pentru acele accesorii care se “asorteaza” cu florile de acasa (de exemplu, le poti alege in functie de tipul si marimea florii).

Daca esti pasionata de bricolaj, le poti confectiona singura, din diverse materiale, cum ar fi: hartie, carton, plastic, textile etc.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter