Căldură şi confort, cu revista Casa Mea noiembrie 2016

02 noiembrie 2016 , 1081 afisari

Un decor prietenos, pernuţe şi covoare colorate, pături pufoase şi o ceaşcă cu ceai sunt elementele care vor transforma luna noiembrie într-una de poveste. Despre confortul oferit de aceste accesorii, dar şi despre cum putem să avem o casă „sănătoasă”, hidroizolată şi cu un sistem de încălzire performant vorbim în această ediţie.

Citește si: O vila moderna, P+1, care asigura suficienta intimitate

Temperatura din interior este cea care dictează starea noastră de bine, motiv pentru care ar trebui să avem în vedere şi ultimele tehnologii din domeniu. Chiar dacă investiţia iniţială este mai mare, aceste sisteme îşi vor dovedi valoarea în sezonul rece. În plus, ele nu vor deveni obstacole în amenajarea interioară. Mai multe informaţii despre opţiunile pe care le aveţi în acest sens găsiţi în paginile revistei.

O casă neizolată corespunzător poate atrage multe probleme, aşa cum sunt infiltraţiile de apă, urmate cel mai adesea de apariţia igrasiei şi a mucegaiului, fenomene care pot avea efecte nocive atât asupra sănătăţii locatarilor, cât şi asupra structurii de rezistenţă a construcţiei. În luna noiembrie tratăm acest subiect cât se poate de serios la rubrica Cum facem.

Grădinarii ne pot confirma că în noiembrie nu prea au timp să se plictisească. Lucrările şi activităţile sunt multe şi diverse atât în curte, cât şi în grădină. Noi însă vi le prezentăm pe cele mai importante.

Citește si: 5 case noi si una veche, cu acoperis din paie

Lectură plăcută!

Loading...

Comentarii

Newsletter