Un bătrân şi-a transformat grădina într-o atracţie turistică

22 septembrie 2016 , 5157 afisari

Această casă cu grădina plină cu flori pare desprinsă dintr-o poveste. Prin urmare, era de aşteptat să devină celebră nu doar în zonă, ci şi pe site-urile de profil.

Citește si: 10 grădini mici cu design modern

Proprietarii (Robert şi Lizzie Burns) s-au mutat în această casă cottage în 2.000, an în care au şi început transformarea „junglei” din jur într-o grădină impresionantă. După ce proprietarul şi-a pierdut soţia, grădina pe care au amenajat-o împreună a continuat sa atragă numeroşi turişti până astăzi.

Turiştii se opresc în faţa casei şi fac fotografii, blocând traficul în liniştitul sat Argyll. Proprietarul, acum în vârstă de 75 de ani, a declarat pentru Daily Mail că este entuziasmat de faptul că oamenii sunt atraşi de grădina sa şi îi apreciază munca. “Chiar şi în cursul nopţii, oamenii opresc maşinile şi fac poze”, a mărturisit acesta.

Citește si: Peisaj montan în mijlocul oraşului

În ciuda agitaţiei, vecinii sunt încântaţi de simpatica grădină. Ba mai mult, aceasta a devenit o mică “vedetă” în zonă. Un prieten al proprietarului a inclus grădina într-o competiţie locală, unde a ieşit câştigătoare. În ciuda numeroaselor aprecieri, proprietarul a afirmat că nu caută faimă, iar îngrijirea grădinii o face în primul rând pentru bucuria sa.  

Citește si: Mușchi vegetali, pentru amenajari frumoase și sănătoase

Care este secretul unei grădini spectaculoase? Cu certitudine, pasiunea pentru flori şi munca făcută din pasiune.

În filmuleţul de mai jos poţi vedea simpatică grădină în detaliu:

Citește si: Idei frumoase pentru curţi mici

 

Sursa foto: www.housebeautiful.com

Loading...

Comentarii