O curte interioara pentru o familie numeroasa

11 septembrie 2012 , 1886 afisari

De la inceput au stiut ca isi doresc o piscina, una precum cea din copilarie. Elementul surpriza a fost transformarea garajului intr-o camera de zi, intr-o zona de relaxare langa apa, perfecta pentru zilele insorite de vara.

Suprafata din spatele casei a fost indeajuns de incapatoare pentru o piscina longitudinala si pentru extra-spatiu de stat la plaja. Gradina este relativ sobra, singura culoare fiind verdele arbustilor, copacilor si plantelor agatoare din zona mesei de „dining”. Aceasta este delimitata de restul spatiului cu ajutorul finisajelor din caramida de la nivelul „pardoselei”.

Fostul garaj a fost transformat intr-un living perfect functional, cu o canapea comoda, ecran LCD, si chiar un mic dining. De asemenea, exista numeroase spatii de depozitare ce amintesc de un dressing.

 

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter