Dubai Miracle Garden sau paradisul florilor

18 aprilie 2016 , 1650 afisari

Deschisa in aprilie 2013, Dubai Miracle Garden este cea mai mare gradina cu flori naturale din lume. Se estimeaza ca aici sunt expuse in jur de 45 de milioane de flori.

Citește si: 10 grădini mici cu design modern

Gradina contine numeroase specii de flori, multe dintre flori fiind rezistente la temperaturi inalte, cum ar fi panselute, muscate, galbenele etc. Aceste flori sunt aranjate in diverse forme, de la inimioare, chipuri umane, pasari sau delfini si pana la ceasuri, turnuri, piramide sau masini.

Miraculoasa gradina, asa cum o spune si numele, a atras milioane de turisti, nu doar din Asia, ci din toate colturile lumii. Gradina este un loc fascinant, in care poti sa admiri florile, sa faci poze, dar si sa cumperi suveniruri. Daca ajungi in Dubai in perioada aprilie-mai, trebuie musai sa bifezi pe lista si acest obiectiv turistic uimitor.

Cum ajungi

Citește si: Peisaj montan în mijlocul oraşului

Miracle Garden se afla in Dubailand, o zona situata la marginea orasului, in apropiere de Jebel Ali. Exista metrou care te poate aduce destul de aproape de acest loc, iar de la statia de metrou poti lua un taxi (cu care faci vreo 10 minute) pentru a nu merge prin desert aproximativ o ora, la temperaturi de peste 30 de grade.

Cat costa

Intrarea costa 20 de dirhami, adica echivalentul a 4 euro, iar programul incepe la 9 dimineata si se termina la 9 seara, timp suficient pentru a strabate superba gradina. In weekend (adica vineri si sambata), programul este mai lung, de la 9 dimineata la 11 seara, insa este si mai aglomerat, iar turistii mai galagiosi. 

Citește si: Mușchi vegetali, pentru amenajari frumoase și sănătoase

 

Pentru imagini acceseaza galeria foto.

Citește si: 20 de jardiniere colorate pentru balcon. Te vor cuceri

Sursa foto: www.pinterest.com

Loading...

Comentarii

Newsletter