15 gradini cu atmosfera de poveste

15 martie 2016 , 3014 afisari

Daca locuiti la casa si dispuneti de spatiu verde in jur, fara indoiala ca pana acum v-ati gandit la decorarea gradinii. Suntem siguri insa ca ati ocolit multe teme fascinante.

Citește si: 10 grădini mici cu design modern

Crearea unei atmosfere de poveste in gradina reprezinta o idee indrazneata si foarte atragatoare, mai ales daca aveti copii mici. Nu se poate obtine mai multa fantezie in gradina decat creand case in miniatura, palate si castele cu turnuri captivante.

Un cadru de poveste puteti realiza si prin alegerea unor alei, borduri, portite care sa creeze o atmosfera feerica. Decoratiunile si accesoriile de gradina, pot, de asemenea, sa creeze o atmosfera de basm.

Citește si: Peisaj montan în mijlocul oraşului

In cazul in care aveti copii, o idee interesanta ar fi sa le construiti in gradina o mini gradina ca desprinsa din povesti. Pentru asta va puteti folosi de numeroase “ingrediente” accesibile, cum ar fi: casute pentru pasari, vase din teracota, trunchi de copaci, crengute, sarma, muschi, flori naturale sau artificiale si, desigur, un pistol de lipit si alte unelte similare.

Intr-o gradina foarte mica, puteti incorpora toata „povestea” intr-un vas mare din lemn sau un butoi vechi, umplut cu pamant, peste care sa construiti casutele si personajele preferate.

Citește si: Mușchi vegetali, pentru amenajari frumoase și sănătoase

In galeria foto veti descoperi cateva modele interesante cu astfel de gradini. Enjoy!

Loading...

Comentarii