Terasa cocheta amanajata in stil eclectic

23 februarie 2016 , 1384 afisari

Cu o asa vreme frumoasa si senina esti tentat sa uiti de atributiile de serviciu si de cele casnice si sa te orientezi spre crearea unui spatiu de relaxare la exterior.

Citește si: test - nu umbla, nu sterge

Cu un plan de amenajare a terasei si elementele decorative necesare, intampini primavara pregatit. In cazul in care nu ai gasit inca un concept de design care sa te reprezinta, iti oferim o sursa de inspiratie prin aceasta terasa incantatoare, in care accentul este pus in egala masura pe confort si estetica.

Terasa apartine unei case din Begur, Spania, amenajata initial de proprietara ei, Tara Flanagan. In urma cu putin timp, casa a fost restaurata de designerul de interior Josep Curanta. Decoratorul s-a ocupat inclusiv de amenajarea terasei, care continua linia de amenajare a interiorului.

Citește si: Idei si solutii de amenajare pentru gradini mici. Partea a IV-a

Astfel, si aici sunt prezente elemente rustice (mobilier din lemn, cosuri din impletitura) si vintage (piese de mobilier din fier forjat, obiecte vechi, tesaturi cu aspect sters). In completare vin textilele cu modele florale si in culori pastelate care compun un decor feminin atemporal.

Citește si: Idei si solutii de amenajare pentru gradini mici. Partea I

Sursa foto: http://adorable-home.com

Citește si: Cum poti amenaja o gradina in stil englezesc

Comentarii

Newsletter