Casutele de vara sau camerele in aer liber

07 aprilie 2016 , 3493 afisari

In fiecare vara facem tot posibilul sa scapam de aerul sufocant din interiorul locuintei si sa gasim solutii alternative de relaxare sau desfasurare a activitatilor casnice. Pentru cine are, gradina reprezinta principlul loc de refugiu.

Citește si: 10 grădini mici cu design modern

Insa si acest spatiu trebuie amenajat corespunzator pentru a avea confortul dorit. In primul rand, trebuie sa gasesti un mijloc de a te proteja de soarele arzator, iar umbrelele nu sunt mereu cea mai buna solutie. Aceasta nevoie a condus la aparitia „casutelor de vara” sau a „camerelor in aer liber”. Pentru unii ar fi chiar nepoatele moderne ale cunoscutelor magazii sau soproane. Avantajul acestor casute este ca pot prelua functia oricarei camere: living, dining, bucatarie, birou etc.

Vestea buna este ca pentru a construi o astfel de casuta nu ai nevoie de un buget consistent, mai ales ca exista si variante extrem de economice. Prima ar fi sa ti-o construiesti din materiale reciclate, iar a doua, sa ti-o construiesti singur.

In ceea ce priveste stilul, materialele, forma si dimensiunile, alegerea iti apartine. Noi te ajutam doar cu cateva surse de inspiratie.

Citește si: Peisaj montan în mijlocul oraşului

Casuta de relaxare

Casuta-birou

Citește si: Mușchi vegetali, pentru amenajari frumoase și sănătoase

Casuta de vara - un spatiu functional

Citește si: 20 de jardiniere colorate pentru balcon. Te vor cuceri

Daca ti-am trezit interesul, acceseaza galeria foto, unde vei gasi o colectie de casute de vara.

Loading...

Comentarii

Newsletter