LifeStyle

Zucchero a ridicat Sala Palatului în picioare: „Haideţi să dansăm, Ceauşescu nu mai este!”

Pe 14 noiembrie, Zucchero a făcut un show memorabil la Sala Palatului, în faţa a peste 3000 de oameni. Cel de-al 39-lea concert din turneul „Black Cat” a fost o revelaţie pentru fani.

După prestaţii spectaculoase pe scenele europene din Paris, Londra, Praga, Varşovia, Frankfurt, Munchen, Geneva, Verona etc, Zucchero a cântat şi la Bucureşti, timp de 3 ore, piesele noului album, dar şi hituri cunoscute de publicul românesc. Astăzi, turneul se încheie la Sofia.

Cu nelipsita pălărie pe cap, artistul şi-a făcut apartia pe scenă într-o ţinută lejeră, care i-a permis să danseze pe întreg show-ul, plimbându-şi fanii prin toate genurile muzicale cântate de el, de la pop şi blues, la rock, funk, soul şi gospel.

Împreună cu muzicieni valoroşi, Zucchero a creat aseară, pe scena Sălii Palatului, momente emoţionante, invitând publicul să se bucure din plin de muzică şi să se manifeste liber: "Haideţi să dansăm! Exprimaţi-vă liber, dragii mei, Ceauşescu nu mai este, deci bucuraţi-vă!". Duetul cu Luciano Pavarotti pe piesa „Miserere”, cu imagini din videoclip, a fost aplaudat frenetic.

Bisul, îndelung cerut de public, a adus piesele „Wonderful Life”, „Senza una donna”, „Guantanamera” şi a lăsat în urmă o amintire de neuitat a concertului lui Zucchero la Bucureşti.

Nici persoanele publice nu au lipsit, Andreea Esca fiind prezentă alături de soţul ei, dansând şi bucurându-se de show-ul impecabil al artistului, dar şi actriţa Cristina Cioran, Keo şi Mihai Pocorschi de la Vh2, care au aplaudat încontinuu prestaţia italianului.

Publicul bucureştean a înţeles: când ai un “italiano vero” pe scenă, nu îţi rămâne decât să dansezi, să cânţi, să te bucuri şi să te exprimi liber!

Zucchero Black Cat World Tour 2016 România a fost produs de Diesel Events şi promovat de HTag PR. 

Partener media principal: Magic FM

Parteneri media: Prima TV, Romania Libera, InfoMusic, BestMusic, Urban.ro, Umblat.ro.

Credit foto: Vlad Ciubotariu

Related posts

Gymboland: Intră în magia sărbătorilor de iarnă!

Adina Meyers

Pentru masa de Crăciun: 4 aperitive savuroase

Adina Meyers

Revista Patronatului Român: Capitalul privat participă la dezvoltarea comunităților locale

Adina Meyers