LifeStyle

Vrei un machiaj impecabil? Incearca tratamentul vedetelor pentru a obtine un ten pe masura

Indiferent cat de priceput este makeup artist-ul si indiferent cat de performante sunt produsele pe care le utilizeaza, un machiaj va fi impecabil doar atunci cand este aplicat pe un ten care straluceste de sanatate. Multe dintre noi vom spune ca timpul nu ne permite sa stam prea mult prin cabinete de cosmetica. Iar altele vom da vina pe buget.

Vestea buna este ca unul dintre cei mai cunoscuti producatori de tehnologie pentru centre de estetica, a lansat Geneo, un tratament care dureaza doar 20 de minute iar actiunea sa atinge toate procedurile necesare pentru a obtine rezultate remarcabile intr-o singura sedinta.

Este un tratament care exfoliaza, oxigeneaza, hraneste, actioneaza asupra petelor dermice de suprafata, reduce ridurile si pregateste pielea pentru alte tratamente, toate acestea intr-o maniera noninvaziva.

Oxigenarea are loc din interior gratie dispozitivului in care este pozitionat Capsugen, o capsula monodoza de bicarbonat de sodiu si acid citric, care in contact cu o baza de apa, aplicata anterior, genereaza o supraproductie de bule de CO2 pe suprafata pielii, asemanatoare cu oxigenarea naturala. Aceasta reactie chimica permite vaselor de sange sa se dilate, reactiveaza microcirculatia si metabolismul celular. Exista doua tipuri de gel utilizate in tratament: NeoRevive si Neo-Bright, aplicate in functie de nevoile tenului.

– NeoRevive intinde pielea pentru un rezultat antiimbatranire: netezeste ridurile fine, revitalizeaza culoarea terna;

– Neo-Bright exfoliaza uniform fara iritare, reduce pigmentarea pielii si arsurile solare.

Tratamentul poate continua cu utilizarea celui de-al doilea dispozitiv al aparatului, cel de radiofrecventa. Acesta tonifiaza, redefineste conturul si intinereste pielea amplificand rezultatele. In cele din urma, prin dispozitivul care foloseste tehnologia cu ultrasunete, Ultrasound, dispunem de o platforma care ofera un tratament eficient la 360 de grade.

Protocolul recomandat este de sase sesiuni de 20-30 minute fiecare; primele patru tratamente pot fi apropiate ca timp si celelalte doua mai distantate astfel incat sa se obtina un efect pe termen lung. Odata terminat ciclul, va fi suficienta o mentinere a rezultatului obtinut. Evident, calendarul cel mai corect va fi gestionat de catre estetician, in functie de necesitatea individuala.

De retinut este faptul ca Geneo poate fi si o metoda de criza” pentru a avea un ten stralucitor in scurt timp, inaintea unui eveniment important.

Si va mai oferim un pont: solicitati o sesiune de fotoregenerare cu LED Serenity, dupa fiecare tratament Geneo. Va veti iubi noua piele!

Geneo este disponibil La Mignonne si in saloanele partenere Estetiq Solutions din toata tara. Afla de AICI unde poti face tratamentul.

Related posts

Expozitia “Noapte si ceata”

Adina Meyers

DELTA DesignExpo: expozitie de noutati internationale si design de produs romanesc

Adina Meyers

(P) Praktiker România are un nou Director General

Adina Meyers