Amenajari Interioare

Vrei sa te relaxezi? Uite cum alegi cea mai buna cada de baie cu hidromasaj

Tuturor ne plac baile lungi si fierbinti, care ne ajuta sa ne relaxam si sa eliberem presiunea acumulata dupa o zi plina de evenimente. Cati dintre noi stim insa cum sa alegem corect o cada de baie cu hidromasaj? Poate ca pare o alegere banala, insa si in cazul acesteia sunt cateva aspecte pe care e bine sa le luam in considerare pentru a fi sigur ca am ales ceva potrivit pentru nevoile noastre.

Trebuie spus chiar de la inceput faptul ca atunci cand vine vorba de cazile cu hidromasaj avem o varietate mare de dimensiuni si configuratii la dispozitie, ceea ce face ca alegerea sa nu fie chiar una usoara. Poate ca pentru unele persoane cada de baie cu hidromasaj pare un simplu moft, insa aceasta este foarte utila pentru persoanele stresate care isi doresc sa se poata relaxa. In plus, cazile cu hidromasaj sunt recunoscute pentru beneficiile aduse corpului, putand elimina chiar si durerile musculare.

Am observat ca multe persoane pun semnul de egalitate intre jacuzzi si cada cu hidromasaj. In mare parte au dreptate, insa in zilele noastre acceptiunea acestor termene este: jacuzii sunt acele cazi cu hidromasaj care sunt folosite in exterior, in timp ce denumirea simpla de „cada de baie cu hidromasaj” a ramas sa fie folosite pentru cele  din interior (care sunt mai simple si cu mai putine functii).

Un prim aspect pe care tu va trebui sa il ai in vedere inainte de a cumpara o cada de baie cu hidromasaj este materialul care sta la baza acestuia. Ce recomandam noi? Sa iti indrepti atentia catre acril. De ce? Pentru ca acest material este un bun izolator, ceea ce inseamna ca tu te vei putea bucura de o apa calda pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, acrilul este rezistent in fata trecerii timpului, finisajul pastrandu-se intact pe o perioada mai lunga.

Dimensiunile sunt si ele importante. Problema e ca aici esti limitat de spatiul pe care tu il ai la dispozitie. Din fericire poti „trisa” putin prin alegerea unor forme care sa iti permita sa profiti mai mult de spatiul de care dispui. De exemplu, pentru un apartament cu baie nu foarte mare se va potrivi perfect o cada pe colt cu hidromasaj. Partea buna in cazul acesteia e ca are si un aspect placut. Cu toate acestea, cele mai cautate raman tot cazile de baie dreptunghiulare. Indiferent de ce vei alege, ideea e sa te simti tu bine, pentru ca tu esti cel care conteaza in toata aceasta ecuatie.

Related posts

Daikin Emura este recunoscut pentru design remarcabil in cadrul iF Awards

Adina Meyers

Jocuri geometrice

Adina Meyers

Cateva lucruri pe care le poti face pentru a maximiza spatiul mic de acasa

Adina Meyers