Amenajare living Practic

Vrei sa te poti bucura de un living luminos? Afla cateva sfaturi care sa te ajute in amenajarea sa

Cu totii ne dorim sa ne putem bucura de un living primitor si relaxant, insa cati dintre noi stim cum sa amenajam unul? Multi dintre noi ne complicam inutil in incercarea de a amenaja un astfel de living, uitand ca o gandire simpla este una mult mai benefica.

Incepem articolul de azi spunandu-ti direct ca un living este primitor si elegant atunci cand lumina este omniprezenta. Da, aceasta incapere trebuie sa fie una luminoasa, lucru usor de obtinut daca tinem cont de cateva sfaturi foarte simple, care nu necesita o investitie mare pentru a fi puse in practica.

Un prim lucru pe care tu trebuie sa il faci pentru a te bucura de un living luminos este sa optezi pentru nuantele deschise in zugravirea peretilor, dar nu numai. Culorile deschise reflecta mult mai bine lumina, iar astfel incaperea va fi mai luminoasa, oferind inclusiv senzatia de spatiu. Printre culorile cele mai recomandate se numara albul (evident), dar si nuantele deschise de albastru, verde, gri sau galben.

Oglinzile vor ajuta si ele foarte mult, acestea reflectand lumina, dar si largind vizual spatiul. Prin folosirea inteligenta a ogilinzilor nu doar ca vei avea un living mai luminos, ci si unul care sa ofere senzatia de spatiu.

In ultima perioada au inceput sa fie din ce in ce mai la moda piesele de mobilier suspendate. De ce? Deoarece inclusiv ele contribuie la crearea iluziei de spatiu mai mare si aerisit. Unde mai pui ca iti va fi mult mai usor sa faci curat.

Adopta un stil minimalist. Evita sa aglomerezi inutil living-ul cu obiecte de mobilier de care oricum nu ai nevoie. Este important sa faci o alegere practica, pentru ca asta conteaza mai mult ca orice.

Corpurile de iluminat joaca si ele un rol important, mai ales daca nu avem norocul de a ne bucura de ferestre mari. Sfatul nostru este sa apelezi nu doar la o iluminare principala, ci si la una secundara, de accent, care sa scoata in evidenta anumite zone ale living-ului.

 

Related posts

Ghidul oamenilor rafinati. Cele 5 secrete ale amenajarii bucatariei, indiferent de marimea spatiului

Adina Meyers

Cum să decorezi un dining – soluții istețe cu bani puțini

Adina Meyers

Organizarea produselor de înfrumusețare

Adina Meyers