Amenajari Interioare

Vrei sa poti intretine usor curatenia din masina? Uite cum alegi un aspirator de mana ieftin si bun

Tii la masina ta foarte mult si iti place sa o vezi mereu curata? Drumurile la spalatorii si asteptatul la rand te fac sa pierzi cateva ore bune, iar timpul tau este unul destul de limitat? Acestea sunt niste semne clare ale faptului ca ai nevoie de niste alternative, iar una dintre ele este aceasta: sa te ocupi singur de curatarea masinii tale.

Cel mai la indemana iti poate fi sa te ocupi de interiorul masinii tale. In acest caz iti poti usura foarte mult munca daca stii care sunt „uneltele” care sa te ajute sa termini mult mai rapid si mai eficient treaba, iar cap de lista este aspiratorul de mana.

Sunt persoane care nu vad cu ochi buni aspiratorul de mana, crezand ca acesta are o putere mult prea mica pentru a face fata. Da, intr-adevar, daca facem o comparatie intre acesta si un aspirator clasic este clar cine va iesi castigator. Aspiratorul de mana insa are un cu totul alt rol. Acesta poate fi privit ca venind in completarea celui clasic, fiind numai bun pentru micile retusuri sau, de ce nu, chiar pentru a aspira intregul interior al masinii tale.

Trebuie sa stii ca pentru a te putea bucura la maxim de pe urma sa va trebuie sa acorzi putina atentie inainte de a cumpara un anumit model. De ce? Pentru ca piata este una destul de diversificata, avand foarte multe optiuni la dispozitie. Asta inseamna ca este foarte usor sa ne cumparam un model care sa nu fie capabil sa ne satisfaca toate nevoile pe care le avem.

In cazul aspiratorului de mana, un prim aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este puterea de aspirare. Aici trebuie sa ai grija sa nu confunzi puterea aspiratorului cu puterea de aspirare (lucru dorit de producatori). Asta pentru ca cea din urma caracteristica are o valoare mai mica decat prima, iar acest lucru il poate influenta, in directia gresita, pe cumparator. Puterea de aspirare este cea care ne spune care sunt adevaratele performante ale unui aspirator.

Dupa ce te-ai hotarat asupra acestei caracteristici, urmatorul pas este sa te uiti la autonomia oferita. Aici trebuie precizat ca sunt modele cu acumulator si modele care sunt alimentate direct de la priza masinii. Tu vei alege in functie de cat de mare vrei sa fie libertatea de miscare. In cazul modelelor cu acumulator autonomia este foarte importanta. Noi iti recomandam sa il alegi pe cel cu o autonomie de minim 20 de minute, astfel incat sa ai suficient de mult timp pentru a termina de aspirat intregul interior al masinii.

Accesoriile au si ele o importanta deloc de neglijat. Spunem asta pentru ca ele ne pot ajuta sa aspiram si in spatiile foarte inguste (ca de exemplu intre scaune). Tot ele ne pot ajuta sa scapam mai usor si de parul animalelor de companie (daca este cazul). Este asadar bine sa ne uitam si la pachetul oferit de producator, pentru a vedea cat de multe vor fi situatiile in care ne putem folosi de aspirator.

 

Related posts

Casa de lângă pădure

Adina Meyers

Casă în apropierea Bucureştiului cu aspect british

Adina Meyers

Stilul chinezesc în casa ta – elemente cheie

Adina Meyers