Vopsirea incaperilor reprezinta cea mai facila, rapida si deloc costisitoare metoda de a schimba aspectul interior al unui spatiu, mai ales ca pentru acest tip de lucrare nu este intotdeauna nevoie de angajarea unui meserias.

Fie ca este vorba de spatiile de locuit sau cele de birouri, exista numeroase avantaje odata cu aplicarea de vopsea lavabila pentru interior in nuanta potrivita decorului existent.

O nuanta noua aplicata peretilor interiori ofera incaperilor o noua viata

In ceea ce priveste lucrarile efectuate corect pentru peretii interiori, odata nivelate suprafetele si dupa zugravire, specialistii recomanda aplicarea a minim un strat de vopsea lavabila in nuanta dorita.

Vopseaua lavabila de interior reprezinta cea mai performanta si populara modalitate de decorare si protejare a tavanelor si peretilor din spatiul interior.

Caracteristicile unei vopsele lavabile pentru interior de calitate:

– Rezistenta la spalare – Principalul avantaj al vopselei lavabile este faptul ca poate fi curatata.

– In functie de acest aspect si frecventa cu care este necesar sa curatati suprafetele, puteti alege formule clasice, formule semilavabile sau superlavabile;

– Aderenta aplicarii – Este recomandata achizitionarea unei formule care sa fie aderenta pentru suprafete multiple (tencuiala, beton, rigips, caramida);

– Timpul de uscare – Exista numeroase formule cu uscare rapida, potrivite atunci cand doriti sa aplicati mai multe straturi de vopsea.

Motive pertinente care sa va determine sa efectuati periodic lucrari de reparatie si redecorare

Imbunatatirea confortului general al spatiilor: interiorul spatiilor in care locuim si in care ne desfasuram programul zilnic de lucru ne influenteaza semnificativ starea de bine.

– Prin urmare, alcatuirea unei liste cu schimbarile care vor imbunatati confortul interior reprezinta primul pas pentru inceperea procesului de renovare;

– Pentru reparatii urgente – Exista defectiuni si lucrari de reparatii care nu suporta amanare si pentru remedierea carora trebuie sa ne mobilizam.

– Poate fi vorba de prize si intrerupatoare care nu mai functioneaza sau de aspectul tern al peretilor.

– Pentru toate lucrarile de renovare mici si mari exista atat produsele necesare, cat si persoanele specializate pentru a le efectua;

– Actualizarea stilului si decorului: din cand in cand simtim nevoia pentru o schimbare.

Puteti contacta un specialist in domeniu care sa eficientizeze utilizarea spatiilor, prin lucrari minora sau majore de regandire a incaperilor sau puteti realiza cateva lucrari de unul singur: mutarea sau inlocuirea mobilei existente, schimbarea nuantei in care sunt vopsiti peretii, adaugarea unor elemente simple de decor.

Pregatirea spatiului pentru inchiriere sau vanzare: atunci cand doriti sa vindeti sau sa inchiriati un spatiu, este necesar sa efectuati cateva lucrari minime de renovare.

Incepeti prin igienizarea si curatarea minutioasa a fiecarei incaperi, urmata de aplicarea de vopsea lavabila pentru interior, iar atmosfera generala a spatiului deja este optimizata.

Angajatii companiei ColorMagic.ro sunt specializati in consultanta specializata pentru alegerea culorii potrivite si obtinerea nuantelor selectate, respectiv personalizarea culorilor, precum si pentru a va furniza informatii utile de aplicare si intretinere ulterioara, astfel incat lucrarile de vopsire sa reziste timp indelungat la acceasi intensitate.

Date de contact

– Telefon – 0724 336 280
– E-mail – office@colormagic.ro
– Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov – sediu Bucuresti

– Telefon – 0734 736 842
– Mail – brasov@colormagic.ro
– Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov – sediu Brasov

Related posts

Tendințe în design-ul lavoarelor pentru 2020

Adina Meyers

Proiect de casă mică cu etaj: suprafața utilă, 107.14 mp

Adina Meyers

Descopera uimitoarele elemente de tamplarie PVC pentru spatiile comerciale amenajate in STIL MODERN

Adina Meyers