LifeStyle

Va asteptam la AMBIENT EXPO 2016!

In perioada 7-10 aprilie, in cadrul Complexului ROMEXPO, va avea loc Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, AMBIENT EXPO.

Veti avea ocazia sa intalniti specialisti, producatori, expozanti, precum si cele mai recente inovatii in domeniu, o gama larga si diversa de oferte.

Cei mai importanti producatori si importatori de mozaic, gresie, faianta si piatra naturala vin, in cadrul targului, cu game variate de produse din granit, marmura, travertin, andezit, calcar, precum si cu servicii de prelucrare a oricarui tip de piatra si de executare a mai multor tipuri de placaje de diferite dimensiuni.

Solutiile pentru amenajarea bailor moderne nu lipsesc din cadrul AMBIENT EXPO, companii cunoscute de obiecte sanitare fiind prezente cu noi colectii si game moderne de produse.

Pe parcursul targului, vizitatorii vor avea parte de vanzari promotionale atat la produsele din colectiile actuale, cat si la cele care vor intra pe piata romaneasca odata cu deschiderea evenimentului de la ROMEXPO.

Pe noi, redactiile Casa mea, casamea.ro si Caminul, ne veti gasi in standul din imaginea alaturata si ne vom bucura sa va reintalnim.

Acces:

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si cele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita. Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare bilete de pe website-ul evenimentului, www.ambient-expo.ro

 

 

Related posts

Bucura-te de preparate din bucataria greceasca, in fiecare marti!

Adina Meyers

MAPEI România se orientează spre piaţa proiectelor mari

Adina Meyers

Delta Studio a lansat a treia ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior”

Adina Meyers