LifeStyle

Ustensile si accesorii indispensabile in bucatarie

Fie ca va mutati din chirie in casa voastra sau poate schimbati un apartament pe altul, prima camera de care trebuie sa va ocupati este bucataria. Dincolo de finisaje si de electrocasnice, aceasta camera va este inutila daca nu ati bifat deja cateva lucruri esentiale cum ar fi o oala sub presiune, oale de inox si un cantar de bucatarie, pentru ca nimeni nu s-a nascut maestru bucatar!

Apoi, daca pe acestea le aveti, trebuie sa va ganditi ca nu veti manca supa tot restul vietii, asadar aveti nevoie si de o tigaie ceramica si, cum toate acestea nu se manuiesc doar cu ajutorul manusilor de bucatarie, va trebuie si un set de ustensile de bucatarie.

In esenta, lista completa de lucruri care ar trebui sa se gaseasca in bucatarie odata asezati la casa voastra ar contine pe langa cele enumerate mai sus si un storcator de fructe, un cuptor cu microunde, un robot de bucatarie, un filtru de cafea, un ibric sau o cana cu fierbator pentru ceai sau alte bauturi calde, un prajitor de paine si recipiente pentru condimente, zahar si alte lucruri.

De asemenea, un set complet de farfurii pentru 12 persoane, chiar daca pare mult, este important pentru a pastra unitatea vizuala. Daca ati investit de curand intr-o bucatarie noua sau ati renovat-o pe cea veche, ar fi pacat sa nu investiti si intr-un set de farfurii in armonie cu amenajarea.

Pentru frigider va recomandam sa va achizitionati un set cat mai generos de caserole pentru a pastra mancarea proaspata si pentru a face depozitarea mult mai eficienta. Nu pastrati alimentele in pungi sau in ambalajele lor originale pentru ca vor prinde miros. In plus, caserolele va ajuta sa va luati pranzul la serviciu sau sa ii puneti pachetel celui mic pentru scoala.

Nu mai stati pe ganduri, inventariati bucataria si aflati ce va lipseste pentru a putea bugeta corect si eficient investitiile in bucataria dumneavoastra!

 

Related posts

Spuma! Cat mai multa spuma! Dar acum este… Touch Antibacterial!

Adina Meyers

Afla cum sa organizezi o super petrecere fara batai de cap, la job sau acasa!

Adina Meyers

Sustine tinerii romani calificati intr-o noua etapa a concursului international Electrolux Design Lab!

Adina Meyers